|
Příspěvky uživatele - 142.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pes hrabe na zahradě, 21.4.2010 Co zkusit veterináře?:-) |  | Pes hrabe na zahradě, 21.4.2010 Odpuzovače jsou dobré pro aplikaci ma jedno konkrétní místo, které psi stabilně očůravají (třeba sloupek), ale nedají se použít na celou předzahrádku, to nefunguje.:-) |  |
|  | Jak Vám přezimovala levandule?, 19.4.2010 A ostříhala jste je? Já levandule nezimuji a přežívají bez problému, bydlíme v Praze. Všechny už raší. |  | Vlašské ořechy - nový recept, 19.4.2010 "Zbylé ořechy z minulých let, které již nejsou vhodné do kuchyně, rozbiju v kovovém kbelíku sekyrou či větším kladivem /co najdu manželovi v dílně/ a takto sypu sýkorkám. Ony si to přeberou v krmítku. Zvlášť nyní v těch mrazech jich je tam plno.... celý příspěvek > |  | Rajčata - prosím poraďte, 16.4.2010 Já bych je po přesazení už rozhodně nepřikrývala. Jinak sazenice nesnáší ani přemokření ani sucho, a při přesazování by neměla být hlína upěchovaná. Tento substrát taky používám a je to O.K. Vysela jsem několik odrůd, všechny rostou, jen odrůda Venus... celý příspěvek > |  | Levandule, 12.4.2010 Pokud mají staré dřevo, tak vám poslali už celkem staré levandule. Já jsem teď sázela nové koupené sazenice a jsou celé zelené, vysoké cca 15cm. Kouknětě na ně, jestli už nebyly stříhané, pokud ne, tak bych je zkrátila tak o 1/3. Nic moc nepotřebují,... celý příspěvek > |  | Výchovný řez třešně, 11.4.2010 Bohužel je to odrůda Grace Star, která není moc běžná. |  | Výchovný řez třešně, 11.4.2010 Souhlasím s vámi, i když doufám, že z toho stromku ještě něco bude. Internetové zahradnictví Tereza. |  | Výchovný řez třešně, 11.4.2010 Díky! Podnož je Gisele5, chtěla bych aby strom byl co nejnižší.
Ještě prosím o radu KDY řezat. |  | Stříhání rok starých švestek, 11.4.2010  Ráda bych se připojila se svým stromem.:-)
Je to Tophit, mám ho od loňského podzimu. Mám jen větve zkrátit nebo některou úplně ustřihnout? Díky předem za rady.
Má terminál plus 5 dalších větví. |  |
|  | Výchovný řez třešně, 11.4.2010  Prosím o radu, co s touto třešní, jak a kdy provést výchovný řez. Mám jí od loňského podzimu. |  | Uvadlé sazeničky, 9.4.2010 Plastovým oknem to zcela jistě není, pokud na něm není UV folie, ale ani s ní by takto neuvadaly.
Nejsou sazenice buď suché nebo naopak příliš přelité? |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 5.4.2010 Musím říct, že se nestačím divit, někdo má psa nebo kočku (a je celkem jedno, jestli v bytě nebo na dvorku) a nijak se nestará o to, jestli mají blechy a začně to řešit, až přeskáčou na lidi???
Nikdy vás nenapadlo, že je to stejně nepříjemné pro... celý příspěvek > |  | Zahradní kala, 2.4.2010 Neřekla bych, že bažina je to samé co voda.:-) Kala potřebuje vlhkou půdu, ale do jezírka bych jí nestavěla. |  |
 |
|
|
|