|
Příspěvky uživatele - 248.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pálenka z mrkve, 23.2.2011 :-)) je to tak :-))) mladý mi udělal tabulku v excelu, kde zadám konečnou požadovanou kubaturu, dle nádob... :-)) a přepočítá mi to poměry.. :-)) do českých jednotek :-)) ted se jen rozhodnout.. :-)) doporučujete tedy to víno? nebo to přepálit? |  | Pálenka z mrkve, 23.2.2011 Mrkev Whiskey
* 6 liber mrkve
* 4 libry jemně krystalového cukru
* 1 libry pšenice
* 1 lzice nasekané rozinky
* 2 pomeranče
* 2 citrony
* 7 pint vody
* vinne kvasinky
1) nastrouhejte neloupane mrkve
2) dejte je do 7 pint vody, uvedte do... celý příspěvek > |  |
|  | Pálenka z mrkve, 22.2.2011 no to je ono.., ale proč to pojmenovávají mrkvová whisky? |  | Pálenka z mrkve, 22.2.2011 Poraďte,
syn přeložil z AJ tento návod, poměry mezi librou a kg a litrem a pintou zvládneme. Jen mi tam něco chybí. Co by jste jako zkušení likerníci a paliči doplnili, aby byl výsledek OK.
Díky za rady a připomínky.
Překlad:
1)... celý příspěvek > |  | Kolik medu do pálenky?, 22.2.2011 a rmut? :-))) |  | Kolik medu do pálenky?, 20.2.2011 díky,
ted už jen pro upřesnění : máč = pálenka, ze které dělám v tomto případě liker ? tj. naředěná pálenka na požadované %
jaké jsou další pojmy, aby se člověk v diskusi správně orientoval?
Moc díky, ... celý příspěvek > |  | Kolik medu do pálenky?, 19.2.2011 Poraďte ještě prosím jednou.
Existuje finta na to, aby časem neklesal med ke dnu? Nebo před použitím zamíchat?
Děkuji. |  | Zasazení kany, 26.5.2010 Dobrý den, také mám už delší čas zasazené kany v záhoně, asi tak 3týdny a stále nic, mám tam 2 různé barvy a doufám, že také ještě vylezou.Asi je to tím počasím, chtělo by to už více sluníčka a tepla, pak snad začnou vylézat. |  | Český název pro Osteospermum, 22.5.2010 Taky jsem si koupila semínka v áčku, bylo jich5,vše jsem udělala podle návodu,3 z 5 začli klíčit, ale nakonec odumřeli.Už ji ze semínek pěstovat nebudu.Máme 2 koupené z lonska, krásně kvetla třičtvrtě roku, vypěstovali jsme si z řírku další a jsou... celý příspěvek > |  | Jak se jmenuje - rychle kvete?, 22.5.2010 To druhé je balzamína, mám ji také, od května ji mám venku v polostínu, má stejné nároky jako begonie nebo fuksie-nesnáší přímé slunce, ve stínu krásně kvete, od podzimu do jara ji mám na parapetu za oknem. |  |
|  | Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010 Děkuji vám, divizny moc neznám, možná tu žlutou bych poznala, ale tuto květinu jsem fakt nepoznala... |  | Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010  Nevíte prosím někdo, co mě to vyrostlo za trvalku?Loni jsem koupila směs vysokých trvalek a letos na jaře mě vykvetly tyto květiny, ještě jsem se s nimi nikdy nesetkala, tak nevím název.Děkuji předem. |  | Nekvetou nějak brzy?, 18.5.2010  Tady je ta fotka čechravy, v jakém stadiu mě už roste na zahrádce.Poupata jsou ještě malinká, ale snad se už oteplí a bude svítit sluníčko a brzo snad vykvete! |  | Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010  Taky sem zkusím dát ten můj co mám na skalce: |  | Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010 Máte ho moc pěkný, jak dlouho už ho máte Lenko?Já ho mám od minulého roku a pěkně se rozrůstá, mám 3barevný a jeden jednobarevný. |  |
 |
|
|
|