Dobrý den, také mám už delší čas zasazené kany v záhoně, asi tak 3týdny a stále nic, mám tam 2 různé barvy a doufám, že také ještě vylezou.Asi je to tím počasím, chtělo by to už více sluníčka a tepla, pak snad začnou vylézat.
Dobrý den, potřebovala bych od někoho poradit, jak mám zasadit kanu, pokud ji chci dát přirychlit v únoru do květináče.Zda ji mám celou zasypat hlínou nebo má kousek vyčnívat nad hlínu.Děkuji předem za odpověd.
Ptáte se jestli ji máte zasypat hlínou, nebo má kousek vyčnívat nad hlínu? Já jsem ji vyndala minulý týden ze sklepa a zasypala jsem ji hlínou úplně celou. Dala jsem ji do nevytápěného pokoje k oknu. A už vykukuje.
já jsem ji také vyndala minulý týden, přesadila, a nechala kousek vyčnívat, dala na okno a už mi také raší, ještě ji nechám kousek poporůst, a potom dosypu zem.
Dobrý den, kany sázím přímo ven po zmrzlých, nebo podle počasí i dříve.Každý týden je pravidelně hnojím a vyrostou do do výšky 2 metrů a všechny kvetou.
Já jsem zasadila kany do velkého květináče a už jsou tak 3týdny venku ale stále nic. Je to tím, že je chladno? Možná budu muset zjistit nehnijí-li po těch děštích.
Dobrý den, také mám už delší čas zasazené kany v záhoně, asi tak 3týdny a stále nic, mám tam 2 různé barvy a doufám, že také ještě vylezou.Asi je to tím počasím, chtělo by to už více sluníčka a tepla, pak snad začnou vylézat.