|
Ochrana trvalek na podzim, 5.10.2009 Nedožene, nebojte se, plíseň na lidi nejde.
Suchý podzim jako letos by mohl napomoci, aby se plíseň příští rok nevzpamatovala. |
 |
Opěrná zeď, 3.10.2009 Stavba plotu z zast. území obce podlého st. řízení. Určitě zídka na tom nic nemění. |
 |
|
 |
Opěrná zeď, 2.10.2009 Opěrná zeď může být i terénní úpravou. |
 |
Dosna - kana, 2.10.2009 Vaše dosna kana ví zřejmě dobře, co má dělat a tak si sama své listy nechá uschnout a zazimuje, tj.omezí FTS a uloží se k zimnímu spánku. jako tulipany jako jiřiny jako ostatní cibule a hlízy. |
 |
Opěrná zeď, 2.10.2009 Není, pokud vas souśed neuda. |
 |
Zkouseli jste experimentovat pres zimu pestovat doma zeleninu, 1.10.2009 to je dobrý joke. |
 |
Zkouseli jste experimentovat pres zimu pestovat doma zeleninu, 1.10.2009 Podle mne je to nesmysl, a. že vám rostly saláty je možné, ale jaké byly a za jakou cenu? |
 |
Poraďte výsadbu na severní terasu - těžká půda, polostín, 1.10.2009 Podle mne architekt diletant není a javory dorostou, Že se vám nyní nelíbí skalník, je také vaše věc, byli jste nepochybně u toho, když jste se o návrhu rozhodovali. To jen jako poznámku. není lehké navrhovat zahradu ve svahu s extremními... celý příspěvek > |
 |
Závlaha ze sudu, 25.9.2009 Přečtěte si pozorně to nac se odvoláváte.." pokud bude hadice stále plná" ...je tam jakási premisa, že? |
 |
Dub červeny, 22.9.2009 Díky.JITA |
 |
|
 |
Sundaville red, 22.9.2009 Obecně se řízky sázejí za pomoci stimulátoru do písku nebo písčité zeminy. Mikroklima je důležitější než cokoli jiného. |
 |
Gikgo biloba Fastigiata - letošní přírůstky, 22.9.2009 Jinan -GB je často používán pro výsadby pouliční zeleně, je z toho zřejmé, že to s tím požadavkem na vodu nebude tak velké. V mokřadech jej určitě není vidět. |
 |
Co to je?, 22.9.2009 Duiskuze rozhodně není zbytečná naopak velmi přínosná. Něco ukazuje. |
 |
Slepice a trávnatý výběh, 22.9.2009 Smířit se stím, že moje slepice budou keramické na zeleném travniku a pro vajička půjdu k sousedce. Opačné řešení je také možné. Je to 50na 50. |
 |
Vzdálenost tůjí při výsadbě, 22.9.2009 Nejsem si jistá jestli se podaří aby plot z tuji nestříhaný mi nezabral více místa než je žádoucí na zahradě 5*7m?? |
 |