|
Stiga Turbo 50 S, 17.5.2010 Když se pustí rukojet chcípaku tak chcípne. Je to kvuli bezpečnosti.
ale jsou borci so stačí trochu izolepy a sekačka může běžet třeba týden vkuse. |
 |
Nože do sekaček - materiál, 16.5.2010 Kupujete aspon kalené ty šrouby? Bylo by to vhodné. |
 |
|
 |
Itest, 15.5.2010 Tak proběhlo testování vertikulátoru a zahradních traktůrku. No musím Vás zklamat, Mauntfield nám vyhrál pouze vertikulátory a v traktorcích výhrál jen poměr cena/výkon.
Takže Bééda totální propadák a nepomohlo mu ani to že v testu bylo napsáno že... celý příspěvek > |
 |
Podezřele nízké ceny v eshopu?, 14.5.2010 Jak mi to osoba zaplatí a rozbalí to a je problém tak to s ním vyřeším. Objednané něco jiného, či nějaký jiný problém.
Ale nikdy se nestalo že by přišla cihla či šutr v balíku. To si už dneska nikdo nedovolí. V rajonu děláme i svozy na firmách které... celý příspěvek > |
 |
Podezřele nízké ceny v eshopu?, 12.5.2010 Jezdím u přepravní společnosti. Vozíme leccos. Abych vám pravdu řekl, mě zajimá jen jestli není požkozený obal.
Jestli je poškozený obal tak to nechám zakaznika rozbalit ještě před převzetím, v tom problem nevidím. Ale zažil sem borce co po mě... celý příspěvek > |
 |
Sekačka na 300 m2, 5.5.2010 No to je k nerozeznání :-))
Jak Fabie Junior a Suberb v plné palbě, taky se dělaj da se říct v jedné fabrice. |
 |
Sekačka na 300 m2, 4.5.2010 Dolmar PM 410, Solo 540X, ale jsou cenově trošku jinde. Kvalitnější budou sekačky s motorem Honda nebo Brigs, či nějakou čínu která je za hubičku. Ale ta nízká váha bude něčím asi vykoupena. Měl bych obavu že něco někde praskne. Stát se ale nemusí. |
 |
Olej pro sekačku 4T Honda, 4.5.2010 Nikdo nikdy neřešil olej třeba do Fiata 126. Lelo se tam co se dalo a tyto kompresory jezdí do dnes. A o nějaké plné syntetice se nikomu nikdy ani nezdálo. |
 |
Záběh nové motorové pily, 2.5.2010 Ze startu tak 1:25 a po cca 5 nádržích 1.50. Jak pila pojede dobře tak bych nedrbal, ale někteří výrobci mají doporučení víc oleje a jiní to mají v bohatosti směsi na karbecu. |
 |
Repase motoru jikov, 30.4.2010 Tak jak sme to dělali doma na pionýrech, válec na výbrus, sehnat 2jku píst a kruhy, čep a segrovky. Test stavu kliky poklepaním, ložiska a guvera. složit a jelo se. Víc oleje než obvykle a tradááááá |
 |
|
 |
Využití benzinu Speciál 91, 28.4.2010 Nic není hned, kdyby ste do te směsi kápl trošku oleje nic by se nestalo. |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 27.4.2010 Pravdu díš...
Takové delphi vstřikovače, waw 20 jeden...
do sekačky která má poloviční cenu než jeden vstřikovač z auta je jim to líto dát at se to nepoškodí a do auta ne......
Každému dle jeho přáni |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 27.4.2010 Tady mi nafta v životě nazamrzla akorát fritovací olej ve starém dieselu (no jo přišlo ranni mrazíky a já je nečekal) a benzín sme davali do starých pleček jak neměli kompres tak to líp chytalo. |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 26.4.2010 Proč?
Kolega to dával do staré sierry bez turbíny na zimu bo blbě startovala, neměla tlaky. Ale do dci? Cetanové číslo není v naftě jen tak ze srandy. |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 26.4.2010 Speciál se prodává normálně, a mám pocit že to žádné zahradní mašině neublíží. Dvoutaktu to neublíží a na sekačte to klepání ventilu neudělá. Takový kompresní poměr to nemá a 4 oktany ma sekačce nic neřeší. |
 |