|
Příspěvky uživatele - 128.187
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rododendron, 24.9.2010 Dobrý večer, může mi někdo poradit, proč opadávají listy rodod..., které jsou již 4leté? Děkuji |  | Oleandr a vítr, 20.4.2010 Dobrý den, prosím o radu vadí oleandru vítr? Bohužel je u nás dost častý (ten vítr) děkuji |  |
|  | Poraďte s dřevinou do květináče, 18.4.2010 Dobrý den prosím poraďte jakou dřevinu do velkého květináče umístěné pod přístřeškem na severní stranu, ale hlavně stále na větru. Děkuji za radu |  | Poraďte s Camelií, 3.2.2010 s Camelí vůbec nehýbám, je již dva roky na stejném místě pokaždé květy odpadnou, tímto to není |  | Poraďte s Camelií, 3.2.2010 Prosím o radu při pěstování Camelie, vždy má plno poupat, které ale odpadnou. Děkuji za radu |  | Typ na popínavou dřevinu, 30.1.2010 děkuji zkusím zimolez |  | Typ na popínavou dřevinu, 29.1.2010 Prosím o radu a typ na popínavou dřevinu, rychlerostoucí, stálezelenou k pergole. Nesnáším břečťan. děkuji |  | Callistemon - štětkovec, 7.3.2009 zajímalo by mě jak se vede Vašemu štětkovci |  | Přežije hortensie zimu?, 5.4.2008 Dobrý den, koupila jsem si dvě nové hortenzie a nechala jsem je venku, myslím, že sežehl mrazík. protože, květy jsou rezavé. Prosím poraďte dají se (doufám) zachránit. Nemám žádou zkušenost, koupila jsem je poprvé. Děkuji |  | zakalené jezírko, 5.4.2008 Děkuji, ale nejsem si jista, že to bude biologikého původu. Krátce po zimě bylo vidět až na dno jezírka, žádné řasy vidět nejsou. Mám rostliny i filtr. Myslela, jsem si, že to dělají ryby. Přesto Vaše doporučení určitě vyzkouším. |  |
|  | zakalené jezírko, 4.4.2008 Prosím poraďte, máme přírodní jezírko cca 25m2, které má jílovité dno. Po osazení koi kaprů došlo k značnému zakalení a ryby nejsou vidět. Pomůže vyložení jezírka kameny a štěrkem? Nechci použít folii. Děkuji za rady |  |
 |
|
|
|