|
Příspěvky uživatele - 214.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2010, 17.6.2010 Nebude jim tam moc teplo odspodu? MH |  | Feramol proti slimákům, 17.6.2010 Skoro o tom pochybuji. Rodiče mají na zahradě rodinu ježků. Na vlastní oči jsme viděli, jak žrali kuřátko, ale není znát, že by ve slimácích našli byť jen slzičku zalíbení.MH |  |
|  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 17.6.2010 Dobrý den. Já sice též holduji zmíněným laskominám, ale repelentní efekt proti různým zahradním "breberkám" nepozoruji. Jakmile přijedeme na chatu či chalupu, klíšťata si hned dávají echo- "už dorazila!". Manžel sehnal přípravek K-Othrine 25 SC, má... celý příspěvek > |  | Mrkev - nevzešla, 17.6.2010 Také mi xkrát kopr slimáci sežrali. Teď jsem ho nasela "naširoko", snad už přečká. MH |  | Mrkev - nevzešla, 17.6.2010 Já mám plodovou zeleninu přes obtíže s počasím nakonec výstavní a už i něco sklízíme, ale takový debakl s kořenovou jako letos jsem za celé roky nezažila. MH |  | Zavařování v mikrovlnné troubě, 16.6.2010 Když je škodlivá, vyhoďte ji přece rovnou, ne? Snad si do té doby nebudete huntovat zdraví! MH |  | Mrkev - nevzešla, 16.6.2010 Já budu petržel také dnes podsévat. Druhá várka vzešla nahodile, tak mi nic jiného nezbývá. MH |  | Kvalitní český česnek, 16.6.2010 Dobrý den. Neuražte se, ale termín " krásný zdravý od sousedů" musím brát s velmi velkou rezervou. Palice sice může krásně vypadat, ale nikdy nevíte, co si s sebou nese a co se projeví při dalším množení. Pokud jste nesledovala, jak česnek rostl.... celý příspěvek > |  | Okurky ve skleníku, 16.6.2010 Jestli nejste " oharkožraví " jako my, budete je muset nakonec i silážovat!! MH |  | Nejchutnější rajčata, 14.6.2010 Však jsem ji na základě Vašich loňských fotografií, pane Mirku, nasela. Velikostí jsme na tom stejně, zato Pollicina už začínají zrát. Zklamala mě Vilma svojí kyselostí a praskáním. MH |  |
|  | Bílá skvrnitost jahod, 13.6.2010 Jak staré je máte? V porostu starším tří let, který nebyl po sklizni důsledně ošetřen, se houbová onemocnění vyskytují pravidelně. V popisovaném případě zlikvidovat a na jiném místě vysadit sadbu zdravou. Ne vlastní. MH |  | Okurky ve skleníku, 13.6.2010 Pane Mirku, zdravím.Při pohledu na Vaše fotky okurek mě napadá několik věcí. Vzhledem k tomu, že máte foliovník letos nový, půda v něm se mi zdá "slisovaná" tím, jak byl zaplavený. Samotná motyka to nespraví, chtělo by to kompost a trochu písku, aby... celý příspěvek > |  | Okurky - prosím o radu, 10.6.2010 Dobrý den. Já se přidám. Též si myslím, že je to spálené od slunce. Stonek a květy o tom vypovídají celkem jednoznačně. MH |  | Sešlapávání natě cibule, 9.6.2010 Dobrý den. Nezlobte se, ale nemohu souhlasit. Desikace různých plodin není totéž jako mechanické poškození. Nať cibule se rozhodně nemá šlapat. Cibule nejsou dostatečně vyzrálé a založíte si jen na následné houbové poškození. Jakmile leží polovina... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 7.6.2010 Pane Wimpi, to není na pár hodin. O víkendu jsme byli u rodičů na JM. Obilí, brambory, řepa, zelenina - kde to asi je? A vůbec, kde vlastně leží záhumenek?V které partii jezera. Na druhou stranu, hůř jsou na tom ti, co mají vodu v kuchyni, ne? MH |  |
 |
|
|
|