|
Balkon na západní straně, 17.4.2010  Berto, v 80 cm samozavlažovacím truhlíku jsem měla 4 milionky a uprostřed jednu bacopu. |
 |
Balkon na západní straně, 16.4.2010  Radko, každý máme jiné zkušenosti s jinýma kytičkama. Já mám milionky každý rok už 6 let a plíseň jsem na nich nikdy neměla. Mšice, svilušky, to jo, ale pokud odhalíte včas, jsou postřiky, které zabrání úhynu rostlin.
Jinak mám zkušenosti s různýmy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Barevně osázené truhlíky, 14.4.2010 Spoustu inspirace najdete v diskuzích vedle : Pochlubte se svými balkonovými květinami. Jsou tam dvě. Určitě vás něco zaujme. |
 |
Jaké rostlinky do truhlíku na chatu do lesa?, 14.4.2010 Posímám vám odkaz na tyhle stránky. Pokud se v kytičkách trochu vyznáte.
Nejdřív klikněte na Container Recipes. Pak si vyhledáte (search) jakoukoli kytičku, ketrá se vám trochu líbí a vyjede vám několik kombinací.
Moc hezké jsou kombinace s trávami... celý příspěvek > |
 |
Časopis Naše krásná zahrada, 11.4.2010 Odebírám Naši krásnou zahradu i Zahrádkáře. Oba časopisy chodily přes Mediaservis. To, že mi nechodily v původních obalech a bez dárků (Zahrádkář občas míval uvnitř nějaké vzorky osiv), na to jsem si zvykla, ale největší drzost byla, když mi přišel... celý příspěvek > |
 |
Vadnuti balkonovych sazenic, 11.4.2010 A jsou truhlíky vystavený slunečnímu záření? Pokud ano, musíte je na sluníčko přivykat postupně. Jarní slunce je pro mladé sazeničky moc ostré. Zvyknou si, ale pomalu. Já je dávám většinou na východní stranu, kde svítí sluníčko jen do 11.30h.... celý příspěvek > |
 |
Černooká Zuzana, 7.4.2010 Myslím, že se klidně Zuzana může vysít i teď.
Já ji mám už asi 10 den a vylezla docela rychle. Doporučuju ji tolik nepřihrabávat, skoro vůbec nebo mírně. A zeminu udržovat vlhkou. |
 |
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 1.3.2010 Ačkoliv nejsem zrovna obdivovatelkou muškátů, ve vašem případě vypadají úžasně. Klobouk dolů. V čem ty muškáty a dvojzubec máte? Myslím tu kaskádu květů.
Jako milovnice kytiček se rozhodně nezapřete. |
 |
Kopretinovec (Argyranthemum frutescens) - semena, 22.2.2010 Marie, díky za radu, vyzkouším.
Horší je to u mě s přezimováním, buď mám místnosti s vysokou teplotou nebo zase moc nízkou. Při jakých podmínkách zimujete ty řízky? |
 |
Kopretinovec (Argyranthemum frutescens) - semena, 21.2.2010  Ahoj!
Taky patřím k obdivovatelkám těchto kopretin. Narazila jsem už na spoustu barev. Jednu jsem si v létě koupila na trhu, byla to taková chudinka, ale pěkně se mi rozrostla (a to mě ji ještě 2x zlomily děti při fotbale).
Chtěla jsem se zeptat,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.2.2010  Lucko, chtěla jsem ti odpovědět už v diskuzi vedle, ale koukám, že jsi se ptala i tady.
O tvé kombinaci, co tě napadla : Bacopa a vitálka s milionkou by určitě k sobě šly. Jen nevím tu lobelku. Pokud nebude lobelka na velkém... celý příspěvek > |
 |
Vejirovka a co k ni, 18.2.2010  Nejlépe vějířovka vynikne asi samotná, ale našla jsem vám pár obrázků v kombinaci. |
 |
Znáte prosím název této květiny?, 16.2.2010  Já bych řekla, že je to balzamína = netykavka. Měla jsem ji v polostínu, na slunci mi uvadala. |
 |
Povíjnice - Haevy blue?, 14.2.2010  Dobrý den, myslím, že tuhle povíjnici mám doma. Na sáčku je napsáno Ipomoea purpurea (L.) ROTH a vzadu je napsáno AZUR. Na netu jsem ji našla od Sema |
 |
Co do truhlíku?, 25.1.2010 Bacopa
Plectranthus -molice |
 |