časopis Naše krásná zahrada
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 36.130 (?), 3.2.2009 14:05, zobrazeno: 36629x
Léta mi chodil do schránky tento časopis bez problémů, zabalený v neprůhledné fólii, s přesným označením adresáta. Od začátku letošního roku ale vydavatel změnil distribútora, časopis chodí do schránky bez obalu, se zpožděním vzhledem k stánkovému prodeji, popsán hrubou fixou a na titulní straně natržen. Je to jenom v Praze, anebo i jinde?
Děkuji za poznatky. Gapok
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 216.111 (?), 3.2.2009 18:20
Jsem na tom úplně stejně. V lednu dorazil bez obalu a pomačkaný a v únoru zatím vůbec:-(
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 156.87 (?), 14.2.2009 15:30
Mohu s tím jedině souhlasit. V prosinci nepřišel vůbec a v lednu přišel nezabalený a ještě navíc jen tak založený za kliku - ještě, že máme nade dveřmi stříšku - jinak by byl také pěkně rozmočený. D.V. Semily
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 139.182 (?), 19.3.2009 15:17
Po tříměsíční urgenci a reklamaci přislíbili, že dubnové číslo budou zasílat balené ve folii.
Necháme se překvapit
Gapok
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 140.241 (?), 15.5.2009 16:56
Souhlasím, únorové číslo nedorazilo vůbec, došlo až po dvojité reklamaci. Zrovna jsem zjistila, že nedorazilo ani květnové vůbec. Jsme z ČB.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
gabca - Bronzový Zahrádkář (77) - 171.228 (?), 11.4.2010 23:15
Odebírám Naši krásnou zahradu i Zahrádkáře. Oba časopisy chodily přes Mediaservis. To, že mi nechodily v původních obalech a bez dárků (Zahrádkář občas míval uvnitř nějaké vzorky osiv), na to jsem si zvykla, ale největší drzost byla, když mi přišel Zahrádkář nejen se zpožděním, ale ještě poškozený a s vyluštěnou křížovkou! Zavolala jsem na jejich linku, paní se mi omluvila a časopis mi přišel nový. Zahrádkáře jsem přes Mediaservis zrušila a objednala jsem si ho přímo přes redakci. Zahradu dál zajišťuje Mediaservis, ale musím říct, od mého telefonátu je vše ok, chodí i v původním obalu.
Jsem z VČ.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 91.203 (?), 10.4.2011 22:00
Také já jsem se těšila na březnové číslo Naše krásná zahrada, ale marně.Do dnešního dne tj.10.4. jsem ho neobdržela. Je to určitě v doručovatelské firmě, na kterou se snažím marně kontaktovat.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |