Příspěvky uživatele - 6.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 20.12.2009
Tak 13 500 nemá ani náhodou, možná jako papírovou hodnotu!!!    A víte proč, protože tomu neodpovídá řezná rychlost. Husqvarna je aspoň tak poctivá, že uvede pravou hodnotu. Reklama je prostě reklama.
Výběr řetězové pily, 20.12.2009
Pdle čeho hodnotíte, že byste Hecht nechtěl ani zadarmo, je to německá pila stějně jako Stihl - oproti němu má menší hmotnost při stejném výkonu u obsahu 40 cm3. Husqvarna začala používat plastový věci do motoru tzn. do míst, která se velmi... celý příspěvek >
Co nejrychlejší porost, 5.11.2009
Z jap.topolu je ale šílená hromada velkých listů a přes zimu je holý.
Chudinky thuje, 5.11.2009
Zdravím, jsou sice trochu vytáhlé, ale mladé, tak určitě sami časem zahoustnou. Když je teď zakrátíte ze stran, bude to vypadat dost divně. Já bych je nechala, na jaře přihnojila a uvidíte, že porostou pěkně. Akorát ten mulč, bude Vám dost prorůstat... celý příspěvek >
Jak namnožit Cypřišovec leylandův?, 10.10.2009
Už je sice ta nejvhodnější doba pryč, ale zkusit to můžete třeba i teď.
Nepravidelny chod motoru Briggs, 21.8.2009
Po odsroubovani nadrze a karburatoru bylo zrejme, ze pricinou je nemravne zkrabatela membrana mezi nadrzi a karburatorem. Pomohlo vylisovani v knize, takze sekacka sekala jak ma, ale material membrany je po 3 letech u konce zivotnosti, coz se projevi... celý příspěvek >
Výběr odrůdy, 19.8.2009
V podstatě by to neměl být tak velký problém.Meruňky a broskve jsou dnes modním ovocem, a preferuji zásadu co si vypěstuji je nejlepší a vím co jsem tomu dal.Vzhledem k tomu, že ostravský kraj je dost specifickým krajem, doporučoval by jsem výsadbu... celý příspěvek >
Juka - pomoc s pěstováním, 15.7.2009
Já si nemyslím, že je nahnilá. Vidím, že je vysoká a nemá žádnou oporu. Možná se jedná o zalomení. Možná by stačilo vyvázat ji k nějaké opoře a pojede do výšky dál, i přes to zalomení. Pokud to neuděláte hned, tak kmínek v místě zahnutí... celý příspěvek >
Vysazeni modre hortenzie, 14.7.2009
Ten kompost byl udělán přesně tak, jak pan doktor Peleška nedoporučuje, čili byl mineralizován. Skladba listí, včetně ořechového, tráva a různý jiný odpad ze zahrady, shnilé plody jablek, a to vše řádně "provápněno". Čili nastala... celý příspěvek >
Travní traktor Partner P 200107HRB, 11.7.2009
chci moc nebo, to sam nevim. Ja myslim, ze za tech 50 tisic, co jsem do toho dal mam luxusni a funkcni sekacku, s kterou jsem zatim absolutne spokojeny. S bubnovym krapem znacky Vari-jikov BRD-550 co jsem doted mel, se to neda absolutne srovnat.... celý příspěvek >
Prechod z kraliciho kompostu na travni kompost, 6.6.2009
ad krekeruse: možná jsem to prvně málo zdůraznil, ale spalitelná hmota (což je kromě uhlíku i organicky vázaný kyslík, vodík, ev. dusík) shoří, popř. vytěkají ve formě plynů a vodní páry. ad Juro: K pokrytí potřeby makroelementů není zapotřebí... celý příspěvek >
malotraktor agzat, 17.1.2009
Jasně, ale v inzerátech je v nabídce spousta starších v cenách od 9000,- do 20000,-, přestavba na 4-takt je bez problémů, náhradních dílů dostatek za přijatelné ceny. MF 70 je sice přes 30let stará technologie, ale maká. Kdepak asi budou za 30 let... celý příspěvek >
malotraktor agzat, 12.1.2009
Dobrý den, uvažuji o koupi jednoosého malotraktoru AGZAT (motor B&S s diferenciálem). Jen na kosení a obracení sena v poměrně složitých podmínkách, příp. na jeho odvoz. Jaké máte zkušenosti? Výkon, udržba, trvanlivost, vibrace na ruce atd...... celý příspěvek >
Ananasová meruňka, 4.1.2007
to co tu píše odpůrce nových odrůd,není pravda.Sárka se dříve skutečně nevyskytovala a tyto staré odrůdy mizí právě proto,že nejsou odolné.A ani ony tu nejsou stovky let,jak píšete,i ony byly šlechtěny.Paní si merunku sežene a když jí bude... celý příspěvek >
Naschi, 1.1.2007
já je pěstuji také,jsou výborné a mám je od pana Pražáka z Droždína.WWW.drozdin.cz
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika