|
Krásky léta, 27.10.2010  kaly |
 |
Zazimovanie modrej hortenzie, 14.10.2010  Já na zimu také obsypávám listím, ale květy odstřihnu až zjara jak píšete že raší pozdějí, tak je opravdu lepší střihání suchých větviček neuspěchat a počkat až když se pořádně zazelená, aby zůstaly květy modré tak od dubna obsypávám hnojivem na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ibišek, 14.10.2010  Já jsem naopak slyšela o ibišku že je to květina vhodná do ložnic.určitě není jedovatý. |
 |
Nekvetou mi orchideje, 12.10.2010  Já je mám v průhledných květináčích se zvýšenýn dnem zalévám tak asi každý 10. den je přímo na okně kde nesvítí moc slunce a vykvetly všechny a kvetou už čtvrtý měsíc |
 |
Jak se zbavit krtka, 5.10.2010  koupila jsem plašiče TV produktt.dva roky to fungovalo, krtci se odstěhovali, aĺe potom si asi zvykli a zase se vrátili, kočky jim asi nevadí mám dva kocoury a všichni moji sousedé mají také kočky ale krtky asi nechytají jediné co se mi osvědčílo... celý příspěvek > |
 |
Aka je to rastlina, 2.10.2010 Je to Scindapsus lidově-Blázen-asi proto jak rychle roste a je úplně nenáročná |
 |
Kavovnik, 24.9.2010 potřebuje světlé stanoviště, ale ne přímé slunce.Mám ho u severo -východního okna mám ho už asi 15 let a má přes dva metry kvete i plodí. zalévám ho vydatně ale vždy když substrát vyschne. V pokoji je celoročně, nijak ho neletním udělala jsem to jen... celý příspěvek > |
 |
Řebčík královský, 18.9.2010 ted je ideální doba na koupi řebčíků, Já je mám na jednom stanovišti už asi 15 let a stále kvetou měla jsem jenom oranžové letos jsem zasadila žluté tak se budu těšit na jaro jestli vykvetou |
 |
Keře, které budou vonět, 17.9.2010 Na začátku jara lýkovec, potom pustoryl, v květnu šeřík, letní večery -zimolez a jestli chcete vůní hodně přisadte ke keřům letničku-nocenku a do nádob andělské trumpety |
 |
Lilie z marketu, 17.9.2010  zasadte je ven.Já jsem všechny lilie, které jsem dostala zasadila a na jaře vyrazily a kvetly, můžete je pro jistotu na zimu ještě zakrýt |
 |
|
 |
Přezimování canny, 16.9.2010  canna nesnáší mráz já je přezimuji v nádobách a na jaře přesadím do nové země |
 |
Obrázky Clematisů, 16.9.2010  moje clematisy |
 |
Obrázky Clematisů, 9.9.2010 Jsou moc krásné |
 |
Zázraky v zahradě, 29.8.2010  Před bouřkou |
 |
Kde sehnat cibule?, 25.8.2010 V září bývá docela velký výběr cibulovin v OBI a mívají akce, že nejsou ani moc drahé |
 |