|
Příspěvky uživatele - 146.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Semilon, 11.6.2008 Opomenul jsem dodat, že odrůda je poměrně rezistentní např ve srovnání v odrůd ami VZ a MT.Pokud máte možnost ji na zahradě dát vše, co k výživě potřebuje, dokonce o dostatek vláhy, zajisté se Vám odmění nebývalým chuťovým prožitkem. |  | Semilon, 11.6.2008 Správně Semillon, čte se Semijon.Stará franc.odrůda pěstovaná v oblasti Sauternes..Má velmi zajímavý buket, je vynikající v odpovědně udělané směsi se Sauvignonem .Ojediněle se pěstuje ještě na jihu Moravy, předpokládám že v šedesátých letech... celý příspěvek > |  |
|  | odklánění větví thuje, 20.5.2008 Prosím o radu jak postupovat při řešení problému odklánění větví thuje. Je vysoká asi 4,5 metrů a dá se říci, že převážně ve střední a vrchní části se po celém obvodu postupně větve odklání od osy rostliny, jedna ze spodních se již vylomila. Zatím... celý příspěvek > |  | pupeny borovice, 28.3.2008 Dobrý den, mám dotaz mám ve sklace borovičku a dost se rozrůstá když vylámu pupeny (svíčky) zastaví se její růst? A udělá tyto pupeny další rok znovu na stejném místě nebo ůplně zastavím její růst?? děkuji |  | Durman, 14.10.2007 Proč pěstuješ durman? Je to droga... |  | Okrasný lilek - solánum, 23.4.2007 Vážená paní Evo,
zřejmě jste milovnice kytiček, tak jako já.
Jasmínokvětý lilek se dá pěstovat jako stomek, jen musíte spodní lístky otrhat, a nechat jen vrchní. Jak píšete, že jsou rostliny do široka rozrostlé, to je proto, že výhonky se... celý příspěvek > |  | Andělské zvony, 1.4.2007 Ahoj, DURMAN neboli ANDĚLSKÉ TRUMPETY by měli mít i v každém zahradnictví. Já jsem ho kupovala i na výstavě VĚŽKY u Kroměříže na kterou jezdím každý rok a vždycky si přivezu plno nádherných květin. Je tam opravdu na co koukat a proto doporučuju.... celý příspěvek > |  | Re: Kysane zeli, 9.11.2006 Poradíte prosím, kde se dá sehnat strouhadlo na zelí? Děkuji |  |
 |
|
|
|