Příspěvky uživatele - 234.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení orchideí, 19.11.2009
Tak to som nevedela, veľmi pekne dakujem.
Množení orchideí, 19.11.2009
Kde sa dá taká láhev s malinkými orchidejami kúpiť?. To bol asi špeciálny darček. Hneď by som to dcére kúpila, lebo zbožňuje orchideje a je sklamaná z toho, že si ich nemôže sama namnožiť a dopestovať.
Jedlý les, 13.11.2009
Dobrý deň, uvažujem nad myšlienkou založiť jedlý les. Mám na okraji záhrady niekoľko listnatých stromov, lipy, divé čerešne, liesky atť. chcela by som pred ne pokračovať vysadením jedlých stromov a krov. Čítala som niečo na nete, ale nemám s tým... celý příspěvek >
Akát, 6.11.2009
MMám tiež priestor, z ktorého chcem urobiť lesík, je to na okraji lesa dubovo hrabového. Čo by ste mi teda odporúčali vysadiť? Zmiešané všetko dokopy, ihličnaté aj listnaté? Ktoré druhy? Momentálne je tam džungľa zarastená lieskami a vŕbami.
Akát, 4.11.2009
Na palivové drevo sa používajú rýchlo rastúce vŕby, presný názov neviem, ale je to vŕba, ktorá dorastie do použiteľnej hrúbky kmeňa za štyri roky, po zrezaní vyženie nové konáre, ktoré sa znova režú po niekoľkých rokoch. Lahko sa rozmnožuje... celý příspěvek >
Strom od řeky Zambezi, 14.10.2009
Nie je to skôr nejaká liana, ktorá rastie na strome? Kvety sú nádherné, nechce sa mi veriť, že by mal strom také kvety.
Cukrový meloun Oranje Ananas, 7.10.2009
Ja som mala vysadenú zmes cukrových, boli tam tri odrody, už si nepamätám názvy, ale jedna odroda nebola celkom ako na obrázku, ani šupka ani dužina, možno sa prepelili s tými ostatnými, ale je možné aj to, že semeno v sáčku mohlo byť iné ako na... celý příspěvek >
Placate broskve?, 24.9.2009 Obsahuje fotku
Našla som ju v záhradníctve Kohaplant.Ponúkajú ju ako novinku pod názvom Pan Tao sploštená broskyňa bielodužinatá, stojí 10EUR
Melounoviště 2009, 13.8.2009
Ospravedlnujem sa, mám strašne málo času, neskôr napíšem aj pridám foto. Červené melóny dostali asi pleseň, ale vyháňajú nové výhonky, melóny narástli do určitej veľkosti a zastavili rast, asi majú málo hliny, mala som ich dať do väčších nádob.... celý příspěvek >
Fíkovník, 26.6.2009
My si v Chorvátsku vždy nazbierame z tých čo rastú volne v prírode a usušíme ich na balkóne.  Doma by to asi nešlo, to teplo a slnko nie je také. Doma treba sušičku, v tej sa usuší všetko. Ja najnovšie suším lesné jahody, čučoriedky, maliny a... celý příspěvek >
Kdepak jsou včely?, 24.6.2009 Obsahuje fotku
Kto má trochu odvahy a záhradu, odporúčam kúpiť si jedno včelstvo, umiestniť ho na kraji záhrady. Zas až toľko námahy si nevyžaduje keď ho nemáte kvôli produkcii medu. Po roku, dvoch, nech posúdi, aká bola jeho úroda pred tým a potom, ked mal... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 24.6.2009
Postrekujete proti plesni? Akým prípravkom?
Melounoviště 2009, 22.5.2009
Ja som urobila experiment. Včera som vysadila na streche garáže niekoľko melónov do menších igelitových vriec.. Strecha je rovná, pokrytá čiernou krytinou (asi ipa) a celý deň na ňu svieti slnko. Vysadila som červené aj žlté melóny do kompostovej... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika