 |
Příspěvky uživatele - 233.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
destilační přístroj, 25.4.2007 Dotaz na pana Vaška teoretika. Zajímal by mne váš názor na ředění ovocných destilátů. Jestli ředit a do kolika procent. A co se týká cukru, pokud se nepřidá do ovoce, které ho má málo/broskve/ destilát je čistě ovocný, ale moc se nenapálí. ... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 25.4.2007 Ty 40 voltové ovocné destiláty co se prodávají v obchodech a není na etiketě napsáno meruňkovice, slivovice, hruškovice atd. jsou směsí lihu a ovocného destilátu- a to méně kvalitního. Jinak se v likérkách provádí odstranění zákalu vymrazením a... celý příspěvek > |  |
|  | destilační přístroj, 15.4.2007 Dotaz na Vaška teoretika. Podařilo se mi zředit destilát na 45% a to bez zákalu. Je to kvalitní destilovanou vodou, nebo kvalitním destilátem. Milan. |  | destilační přístroj, 15.3.2007 do kvasu se použivají kultivované kvasinky pro malovýrobce ovocných kvasu. Přednosti-rychlé rozkvašení,zachování typického aroma ovoce,lepší využití cukru a vyšší výtěžnost alkoholu,ochrana proti nechtěnému zoctovatění.Také se doporučuje u kvasu s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|