Příspěvky uživatele - 123.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rizkovani, 14.2.2010
dobry den jak se pozna ze sazenice -rizek zacina jiz poustet koreny nejsetrneji myslim a jake casti jsou vhodne na rizkovani myslim spodni nebo horni cast stromku ci je to jedno?, diky
Vydrzi vic 365 ci 372xp, 8.2.2010
dobry den mohl by nekdo kdo se zabyva opravami pil nebo nekdo zkuseny co s nimy delal aby mohl porovnat napsat jaci jsou to drzaci rozhodl jsem se pro jednu z jmenovanych a rad bych pilu mel nejaky cas pilu si i sam opravim ale nerad bych cinil kazde... celý příspěvek >
Radlice na trakturek, 7.2.2010
dobry den jedna se otarkturek na seceni westwood  t 1400 prevodovka tuf torq k62 s uzaverou
Radlice na trakturek, 6.2.2010
zdravim nemate nekdo zkusenost s odhrnutim snehu trakturkem na seceni muj ma vykon 14hp dvouvalec radlici bych delal tak 110-120cm mam prevodovku s uzaverkou tak jestli budou mutne retezy zda jste to nekdo zkousel ajde mi o to jestli se mam poustet... celý příspěvek >
Westvood t 1400, 2.2.2010
dobry den je to hezky rozkreslene. diky
Westvood t 1400, 1.2.2010
dobry den moc dekuji takze se sberem neni problem zadny ba naopak jestli jsem to spravne pochopil   jen se zeptam na spotrebu stroje priblizne hodinove diky a ty sberne kartace mate z jakeho materialu
Traktůrek MTD 18/102, 26.1.2010
zdravim vsechny zahradni motoristy rad bych se poptal jak je na tom kvalitativne MTD18/102 jestli mate nekdo nejake nazory ci zkusenosti s timto trakturkem jedna se mi o seceni 2 pozemku kazdy cca 2300mjeden je fajn rovny ale druhy je svazity ke... celý příspěvek >
Westvood t 1400, 23.1.2010
dobry den shanim nejake info tomto trakturku jde o koupi starsiho stroje ale jevi se mi opticky jako pekne zpracovany stroj s malou udrzbou ale nevi jak je to s kostetem myslim jak sbira travu zda je to spolehlive a jak to plni kos a nejake problemy... celý příspěvek >
Tuff torq k 62, 8.11.2009
dobry xden mam starsi trakturek ale ma spatnou prevodovku mohu sehnat tufftorq k 62 s uzaverkou zajimalo by me zda nevite o jak kvalitni prevodovku se jedna a zda je vhodna do lehciho kopcoviteho terenu cca 12stupnu a pokud by jste mi nekdo poradil... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika