|
Rizkovani, 14.2.2010 dobry den jak se pozna ze sazenice -rizek zacina jiz poustet koreny nejsetrneji myslim a jake casti jsou vhodne na rizkovani myslim spodni nebo horni cast stromku ci je to jedno?, diky |
 |
Vydrzi vic 365 ci 372xp, 8.2.2010 dobry den mohl by nekdo kdo se zabyva opravami pil nebo nekdo zkuseny co s nimy delal aby mohl porovnat napsat jaci jsou to drzaci rozhodl jsem se pro jednu z jmenovanych a rad bych pilu mel nejaky cas pilu si i sam opravim ale nerad bych cinil kazde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Radlice na trakturek, 7.2.2010 dobry den jedna se otarkturek na seceni westwood t 1400 prevodovka tuf torq k62 s uzaverou |
 |
Radlice na trakturek, 6.2.2010 zdravim nemate nekdo zkusenost s odhrnutim snehu trakturkem na seceni muj ma vykon 14hp dvouvalec radlici bych delal tak 110-120cm mam prevodovku s uzaverkou tak jestli budou mutne retezy zda jste to nekdo zkousel ajde mi o to jestli se mam poustet... celý příspěvek > |
 |
Westvood t 1400, 2.2.2010 dobry den je to hezky rozkreslene. diky |
 |
Westvood t 1400, 1.2.2010 dobry den moc dekuji takze se sberem neni problem zadny ba naopak jestli jsem to spravne pochopil jen se zeptam na spotrebu stroje priblizne hodinove diky a ty sberne kartace mate z jakeho materialu |
 |
Traktůrek MTD 18/102, 26.1.2010 zdravim vsechny zahradni motoristy rad bych se poptal jak je na tom kvalitativne MTD18/102 jestli mate nekdo nejake nazory ci zkusenosti s timto trakturkem jedna se mi o seceni 2 pozemku kazdy cca 2300mjeden je fajn rovny ale druhy je svazity ke... celý příspěvek > |
 |
Westvood t 1400, 23.1.2010 dobry den shanim nejake info tomto trakturku jde o koupi starsiho stroje ale jevi se mi opticky jako pekne zpracovany stroj s malou udrzbou ale nevi jak je to s kostetem myslim jak sbira travu zda je to spolehlive a jak to plni kos a nejake problemy... celý příspěvek > |
 |
Tuff torq k 62, 8.11.2009 dobry xden mam starsi trakturek ale ma spatnou prevodovku mohu sehnat tufftorq k 62 s uzaverkou zajimalo by me zda nevite o jak kvalitni prevodovku se jedna a zda je vhodna do lehciho kopcoviteho terenu cca 12stupnu a pokud by jste mi nekdo poradil... celý příspěvek > |
 |