|
Otáčky u Briggs & Stratton Classic 35, 16.7.2010 vyměnit membránu v karburátoru a vše bude ok |
 |
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 27.4.2010 na 100% to dělá membrána v karburátoru. zajděte do mountfieldu, stojí 80 kč a problém bude vyřešen |
 |
|
 |
Briggs Quantum XRQ, 27.3.2010 vadná svíčka |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 11.2.2010 to bude špatný těsnění pod hlavou |
 |
Zahradní traktor Countax a2050he, 5.2.2010 servis si myslim, že na to dělá Mountfield. Ten traktor jsem viděl, je to celkem pěkně provedený, řekl bych poctivě dělanej traktor. |
 |
OM 755 Master, 9.1.2010 S mastrem můžeš být v klidu. je to dorbý stroj, soused ho má již 4 roky a zatím naprostá spokojenost. základ je tam dávat správný olej ve správném poměru a šlape jak hodinky |
 |
Poraďte při výběru travního traktoru, 13.12.2009 dobrý den, máte někdo zkušenosti s traktory od firmy WISCONSIN?? případně jaké. děkuji |
 |
Plotostřih, 21.10.2009 záruka na náhradní díly je 2 roky u všech prodejců a na práci je záruka 3 měsíce |
 |
Motor Briggs nevim jak dál, 11.9.2009 zabrousit ventily, špatné ventilové vůle. to si myslím že bude ten problém |
 |
Nepravidelny chod motoru Briggs, 31.8.2009 ale jo, za 50 kč stojí např do TDL atd... objednací číslo je UB795083 |
 |
|
 |
Nepravidelny chod motoru Briggs, 30.8.2009 Membrána do karburátoru stojí v mountfieldu 50 kč! |
 |
Sekačka Toro problém s upevněním drždel, 5.8.2009 dobrý den,
reklamujte to. Měl jsem stejný problém a reklamace byla uznána a plastové díly vyměněny za hliníkové. |
 |
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 24.7.2009 dobrý den,
garanční prohlídky jsou povinné pouze u traktorů a sněhových fréz k prodloužení záruky, u sekaček, pil, a křovinořezů nikoliv. Také jsem se na to již informoval. Mému sousedovi uznali reklamaci po 5,5 letech na zapalovací cívku a to se... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 30.6.2009 dobrý den, ten unašeč stojí cca 250 kč, to si myslim že ještě jde. Jinak bez toho to jde asi taky, ale když tam bude, tak tim nic nezkazíte...:). Jinak doporučuji zkontrolovat i klikovou hřídel, pokud byl náraz větší může být ohnutá... |
 |
Klikova hridel Briggs and stratton, 7.6.2009 dobrý den, nová kliková hřídel se dá koupit v každém servise Mountfield. Stačí znát model, type a code motoru a není problém na motor cokoliv sehnat |
 |