|
Fréza sněhová Vari SF-55, 5.12.2010 Tak pánové 191.214 a J.S. je definitívně rozhodnuto! Už žádné pokusy a různé úpravy a adaptéry, ale speciální sněhová fréza. Jak by jste viděli toho Hechta 9651? Anebo něco podobného do 20 tis. Nerad bych platil za značkovou o třetinu víc... celý příspěvek > |
 |
Fréza sněhová Vari SF-55, 4.12.2010 Pane 191.214 děkuji Vám za názor. Teď to odklízím sněhovou radlicí domácí výroby upevněnou otočně ´před MF-70, ale není to ono, tlačím vlastně před sebou zvětšující se hromadu sněhu, která je po několika málo metrech již... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fréza sněhová Vari SF-55, 4.12.2010 Pane 191.214, rád bych si přečetl Váš názor kterou sněhovou frézu by jste doporučil na odklizení asi 500 m2 plochy, zda-li Vega 651, anebo Vari SF-55. |
 |
Motorové nůžky na živý plot, 19.10.2010 Informace pro pana 119.61 na mot. nůžky Hecht. Jak jsem psal, objednal jsem si Hechta typ 925 a musím říct, že jsem docela příjemně překvapený. Solídní zpracování, dostatečný výkon při střihání, startování na drc, prostě zatím tomu nemohu... celý příspěvek > |
 |
Motorové nůžky na živý plot, 13.10.2010 Pořád žádná odpověď. Také jsem se rozhodl a objednal motorový plotostřih od Hechta, ale typ 925. Jsem na to zvědavý a zároveň mám i jisté obavy o kvalitu. Myslím ale, že pokud se bude s ním zacházet alespoň trocha s citem a s kvalitním olejem v... celý příspěvek > |
 |
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 Zdravím Romane. Zpočátku na moji FS 350 nedržela jehla ventilku v karburátoru benzín, ten se přeplavoval a nešel nastartovat, benzín tekl i z výf uku. Bylo to v záruce, vyměnili měděnou jehlu a potom to už bylo v pořádku. Chtěl jsem se zeptat na... celý příspěvek > |
 |
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 Také mám Sihla, ale FS 350 už třetím rokem Zpočátku trocha problémy, nyní už dobrý. Používám také na vysokou trávu a různé nálety kolem lesíku tříramenný kotouč. Jede docela dobře, zrovna včera večer jsem ho důkladně opět prověřil. Jediné co mě vadí... celý příspěvek > |
 |
Změna benzínu u sekačky MF70, 20.6.2010 Pane, můžete prosím upřesnit jaký jste tam dal ten jemný palivový filtr, mnoho majitelů MF 70 by to určitě uvítalo. Děkuji. |
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 16.6.2010 Jsou to plechem zpevněné speciály made in USA 40-62--8 a druhé 25-52--10. Jiné tam nedávejte, obyčejná dlouho nevydrží. |
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 15.6.2010 Souhlasím s Vámi, že MF 70 je i při své zastaralejší konstrukci neskutečný dříč. Nezkoušel jsem ji sice s bubnovým sekáním, pouze s lištou 120 cm. Po namontování přídavných kovových orebních kol jsem kosil extrémně svažité a zarostlé plochy (též asi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Změna benzínu u sekačky MF70, 15.6.2010 To Vás začínám litovat. Každá rada drahá. Nedopustil jste se nějaké chybičky při výměně těch gufer? Tak mě ještě napadlo, jestli je v pořádku i nastavení hladiny benzínu v karburátoru, jestli to nedostává hodně benzínu. Měl jste vyšroubovanou... celý příspěvek > |
 |
Změna benzínu u sekačky MF70, 13.6.2010 Ne, ze strany od spojky není potřeba žádný stahovák. Stahovák je potřeba jen na oběžné ventilátorové kolo ze strany od zapalování. Chce to ale motor vymontovat ven. Ještě pozor na kvalitní těsnění na karburátor k válci, jsou tam potřeba dvě... celý příspěvek > |
 |
Změna benzínu u sekačky MF70, 13.6.2010 Mám MF 70 r.v. asi 1995, motor Gutboard (?), který byl montován asi do většiny tehdy vyráběných MF-ek. Ano, jsou tam dvě gufera, kterými je utěsněna kliková skříň (z každé strany klikovky jedno). Od spojkové strany je gufero rozměru 25-52-10 a ze... celý příspěvek > |
 |
Změna benzínu u sekačky MF70, 9.6.2010 Jirko, tak to máte velikou kliku, že stačilo jen vyčistit karburátor a nová svíčka. Ještě bych Vás chtěl upozornit, jak je důležité správně zastavovat motor. Při vypínání motoru je nutné držet vypínací kontakt do úplného zastavení motoru. Aby nedošlo... celý příspěvek > |
 |
Svoz sena, 7.6.2010 Nevíte jaká je sazba za posečení a odklizení trávy z louky 3 ha, kdyby jsem chtěl využít ty agro-envi programy? A stačilo by to posekat a odklidit jednou ročně, anebo 2x? |
 |