|
Pínie - lze pěstovat v našich klim. podmínkách?, 29.7.2010 Již se tu dříve pěstování probíralo, ale velkým problémem bývá zvýšená vlhkost u kořenů, lepší je zalévat méně než-li více. Některé rostlinky mi také uhynou, ale ostatní drží a rostou. |
 |
Stříhat nebo nestříhat?, 24.4.2010  Dobrý den, může mi někdo poradit jak mám zastřihnout tuto broskvoň? Je 3 roky vysazená a už v loňském roce pěkně rodila. |
 |
|
 |
Myš - jak se jí bavit?, 23.1.2010 dobry den přeji, mohl bych poprosit o foto vaší pastičky?diky. barnetolda@seznam.cz |
 |
Mečiky - nove odrudy, 19.12.2009 Nádhera. |
 |
Pokojové rostliny, 10.12.2009 Chci jen ještě doplnit, že kvetoucí jazyk strašně krásně a pronikavě voní.Tak se těšim na další obrázky. |
 |
Pokojové rostliny, 10.12.2009  Nemohla jsem si nevšimnout, že tyto stránky navštěvujete dost často, nemáte doma taky nějaké skvosty se kterými by jste se chtěla pochlubit mě i ostatním.Mě třeba, nevím tedy kdy přesně vykvetl tchynin jazyk (mám prý dobrou tchýni... mám).Příští rok... celý příspěvek > |
 |
Pokojové rostliny, 9.12.2009 Ještě k tomu Pryšci.Při odlomení lupenu z něj vytéká mléko jako z některých kaktusů.Děti zatím nemáme a já taky ještě žiju.Nikdy jsem tomu nepřidávala na váze se toho nějak obávat, ale děkuju, že to vím.Jinak se docela dobře rozmnožuje.Mám ji na okně... celý příspěvek > |
 |
Pokojové rostliny, 9.12.2009  Na začátek prosím porad´te, co je tohle za rostlinu.Nevim jestli je to možné a jestli se nemýlim, ale podobnou jsem viděla ve skleníku v botanické zahradě v Praze.Děkuji |
 |
Pokojové rostliny, 9.12.2009 Mám ráda kytičky, doufám,že vy také a že se s nimy na této diskuzi pochlubíte. |
 |
Osobní ochranné pomůcky při aplikaci zahradní chemie, 22.11.2009 Míra, s níž je zahrádkář vybaven ochrannými prostředky, by měla být úměrná množství a četnosti aplikovaných prostředků - tím nechci problém ochranných prostředků nijak bagatelizovat, ale já kupříkladu na své zahradě víc jak 3 litry ... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poraďte rychle rostoucí jehličnan nebo stálezelený strom, 10.10.2009 Potřebuji ´zastromit´ výhled do naší zahrady proti zvědavým sousedům z oken a terasy jejich výše položeného domu. V oblasti se daří borovicím, tak jsem na budoucí minilesík použila malé borovičky. Potřebovala bych je ale doplnit... celý příspěvek > |
 |
Odrůda smrku pichlavého menšího vzrůstu?, 10.10.2009 Hledám do písčité půdy (pruh o šíři cca 2 m) jehličnan menšího vzrůstu (ev. lze krátit) do výšky cca 1,5 - 2 m. Líbil by se mi smrk, ale čtu tady v diskusi, že se ho krátit nedoporučuje... Existuje nějaká menší... celý příspěvek > |
 |
Jakou zeminu na citrusy, 6.8.2009 Na vyklíčení semínka nepotřebujete substrát s hnojivem, ten použijte až na sazeničky, na vyklíčení osiva prodávají výsevný substrát. |
 |
Hrachor vonný, 25.3.2009 Zkuste pnoucí černookou Zuzanu - Thunbergia alata, tmavě a světle žluté a bílé květy. |
 |
Jak rychle roste bobkovišeň?, 25.3.2009 Nevíte ze zkušenosti jak rychle roste bobkovišeň lékařská - prunus laurocerasus causacica? Nasadila jsem si vloni dva keříky (asi 80 cm výšky a jen 4 větve) dozadu do rohu zahrady a přemýšlím, kdy doroste do tří metrů. A stříhá se vůbec?... celý příspěvek > |
 |