|
Příspěvky uživatele - 153.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 18.10.2011 Zdravím,
chtěl bych jen připojit příspěvek po sezóně s Jonseredem BC2235, jsem velmi spokojen, je s ním úplně jiná práce jak s Alkem, hlavně to není takové neergonomické,,heblo" a výkonově je taky úplně jinde. Káždému, kdo by si chtěl kupovat... celý příspěvek > |  | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 14.6.2011 Dobrý večer,
tak jsem postupně vysekl s Jonseredem jednu nádržku a musím říct, že jsem rád za koupi toho silnějšího stroje z těch co mi nabízeli... Síly má dost a ta rezerva výkonu je při práci příjemná a myslím si, že slabší stroj by už byl... celý příspěvek > |  |
|  | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 12.6.2011  Dobrý večer,
včera mi při práci uhynul výše uvedený křovinořez, po diagnostice poruchy - válec, píst kroužek - v háji. Benzín vždy s olejem HQ, křoviňák je bohužel těsně po záruce, ale předpokládám, že by se na mne stejně netvářili vstříctně, i... celý příspěvek > |  | Co je to za hlodavce?, 9.5.2010 Díky, zase jsme chytřejší...
obr |  | Co je to za hlodavce?, 9.5.2010  Dobrý den,
vylezl nám z lešeňové trubky a dětem se zalíbil, akorát nevíme, co je to zač. Že-by pískomil (chlupatý ocas)?
Děkuji za odpovědi - obr |  | Élektrická pila, 31.12.2009 Změřte (nebo si nechejte změřit) klešťovým ampérmetrem proud při řezání pilou. Bude-li větší než předpokládaný (I=P/U = 1800/230=cca 8A),pila by měla být v záběru, tak se může jednat o mezizávitový zkrat na rotoru motoru. Ten by se také projevoval... celý příspěvek > |  | Husqvarna 340, 27.11.2009 Nedá mi to, připojím také reakci: HQ340 mám 1,5 roku, pořezala na špalky Tatru buků, letos při podzimní kalamitě další podobný objem dřeva (podotýkám, že při čištění cest od polámaných stromů ve sněhu, mokru, sem - tam řetěz cvrnkl o zem pod sněhem -... celý příspěvek > |  | Vliv dešťové vody z Cu okapů na rostliny, 18.9.2009 No, já si myslím, že na ty rostliny to bude mít jen pozitivní vliv, protože měď má kromě jiných i tu vlastnost, že zabraňuje šíření plísní... |  | Jak se zbavit vos na zahradě?, 11.8.2009 Již několik let likviduji vosy pomocí přípravku Killer Dust (takový modrý zásyp...). Fouknete to buď přímo do otvoru, případně na místo kudy vosy lezou (např. pod střechu) a na druhý den je klid. Nanosí si to do hnízda na nohách samy. |  |
 |
|
|
|