|
Příspěvky uživatele - 202.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nahořklá slivovice, 14.12.2009 Mame letos dve slivky, ta moje, kde byl podil pecek 20% je vyrazne sladsi nez znevypeckovaneho kvasu. |  | Dava se voda pri kvasu?, 6.9.2009 Takze pul sudu asik ne... No zajimave, ja prave cetl v jednom navodu z palenice, ze se voda nedava vubec... ale ten znamy kdyz dela kvas, dava tak pulku sudu vody. Ted tam ma tusim ringle |  |
|  | Dava se voda pri kvasu?, 6.9.2009 Dobry den, letos se nam urodilo opravdu dost svestek tak premyslim o udelani kvasu. Nejake teoreticke veci sem si nacerpal z inetu..a od znameho. Ten rika, ze mam sud naplnit z pulky vodou a do nej svestky nasypat.Je to spravne?? Nebo se kvas dela... celý příspěvek > |  | Jak zastříhavat brokvoně?, 10.8.2009 Prosím o radu. Jsem, co se týče péče o stromy,100% lajk. Jak zastřihávat broskvoně? Mockrát děkuji za odpověď. |  | Kdy zastřihávat broskvoně, 9.8.2009 Prosím o radu kdy zastřihávat broskvoně.
Letos jsme zastřihli na jaře a přes léto větve vyrostly asi o metr.
Plodů je málo a jsou malé, jako by jim větve vzaly sílu. |  | Trvalky pod merunkou, 25.7.2009 dekuji, tak ja to zkusim, je to tam moc hole a ja miluji okrasne rostliny vseho druhu.kamila |  | Je to trubač?, 25.7.2009 mi trubac vyhazuje korenove vymladky, kdyz jsem je podryla a vysadila, tak se krasne chytly.urcite tam taky nejake najdete.a roubovat se nemusi, rizky se chytnou.kamila |  | Trubac nekvete, 25.7.2009 mam ctyrlety trubac, vloni nadherne kvetl, letos po seriznuti malo porostl a kvet ani jeden, co jsem udelala spatne? |  | Trvalky pod merunkou, 25.7.2009 prosim o radu, neublizim merunce, kdyz pod ni zasadim trvalky?ma nekdo takovou zkusenost? |  | Jaký je to sukulent?, 13.2.2009 Mám ho taky a kvete krásně má malé červené květy. |  |
|  | Uskladnění jablka vs brambory v jednom sklepě, 14.5.2008 Budu stavět podsklepenou zahradní chatku. Mohl by mi někdo prosím poradit, kde se dají získat informace -jaký má správný sklep na ovoce být. (hloubka, vlhkost, řešení proudění vzduchu, vchod do sklepa zvenčí nebo stropem z chatky postavené nad... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 17.4.2008 U nás udíme sýr tak, že ho meleme na mlýnku na maso a přes narážečku na klobásky sýrovou hmotou plníme vepřová střeva jak na jitrnice, nebo klobásky. Po vychladnutí nakrájíte kolečka pěkně úhledná a můžete je použít i na jednohubky. |  | Krokus, 8.3.2008 Zdravím, dnes jsem si koupila rostlinu krokusu. A protože doma máme kočku, která ráda všechny kytky ochutnává..ehm.. by mě zajímalo, zda nejsou krokusy jedovaté..
Díky za odpověď, Magdalena |  | pěstování révy ve skleníku, 5.11.2007 Prosím o informaci : - o jakou se jedná odrůdu - jaké velikosti, vzhledu a chuti je hrozen?děkuji!caor |  | pěstování révy ve skleníku, 4.11.2007 Mám skleník 12 m dlouhý a nad pěstovanými paprikami je dostatek místa na pnutí révy vinné. Můžete mi detailněji poradit co a jak? |  |
 |
|
|
|