Příspěvky uživatele - 87.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruj vlasatá bez vlasů?, 20.10.2011
Ahoj, máme ten samý problém, jen v momentě, kdy by se měli objevit plody a vlasy, opadá. Nepotřebuje opylovače? Dík.
Husqvarna LC 53 Ee, 2.8.2011
Zkušenosti s ní nemám, protože mi odradili zkušenosti jiných uživatelů na i-netu. Konrkétně zde. Před 2 týdny jsem musel vybrat sekačku, a chtěl jsem Husqvarnu. V diskusích jsem zjistil, že se velmi často ucpává "komín" vedoucí do koše, a také že... celý příspěvek >
Čím sekat 3000 m2 max 1 x za měsíc?, 2.8.2011
Zahradní traktůrek, pokud to není rider je u Vás k ničemu.
Má to cenu opravovat?, 2.8.2011
Mám/měl jsem také sekačku s motorem B&S. Jako strojař to tipuji na ventily, přesně tak jak píše host - xxx.xxx.225.45 (?), 25.7.2011 17:16 Počáteční příznaky to potvrzují. Stalo se mi také, že jsem musel sekačku nechat odpočívat po 15... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 600 m2, nerovný, mirný svah, 1.8.2011 Obsahuje fotku
Hecht jsem uvažoval také, ale po pečlivém bádání na netu, jsem dospěl k závěru, že je tu určité risiko. Je to sice český produkt, ale čínský výrobek...(Prostě česká firma si je nechá dělat v Číně.) Takže jedna může být "bez chyby", druhá může udělat... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 1.8.2010
Dobrý den, já stojím zase na druhé straně (myslím tím, že nejsem včelař) Bohužel mám zkušenosti s člověkem, který chová včely a opravdu nepatří mezi slušné lidi.Proti včelám nic nemám, ale nelíbí se mi, že se mohou chovat v obytné zóně, neboť vidím... celý příspěvek >
Motorové kolečko Muck Truck, 20.6.2010
Děkuji za dobře míněné rady. Na muck truck jsem se ptal hlavně z toho důvodu, že bych ho chtěl používat na stavbě. Vozit beton od míchačky, kamení, cihly. Vše ve staveništi. Mám Multikáru, ale s tou to přivezu ke stavbě, ve staveništi už se s ní... celý příspěvek >
Motorové kolečko Muck Truck, 18.6.2010
děkuji za doporučení, ted ho sehnat někde laciněji Vláďa R
Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 15.6.2010
Taktéž sem zakoupil tento výrobek, a bohuězl mám stejné problémy (až na plyn, alespoň ten zatím funguje)   Šlepr
Písková filtrace UV lampa nebo i chemie?, 1.12.2009
Mam Lagunu 7 let a domnivam se, ze je naprosto bez uzitku. Davam 1az 2ks chlorove tablety na tyden, dle teploty zastreseneho bazenu, 46m3 vody.Zkousel jsem ubrat mnozstvi chemie, ihned beloba, pak zelena kalamita. I dlouhodobe pokusy neprinesly zadne... celý příspěvek >
Hrabání listí, 20.11.2009
Mám následující dotaz. Máme velkou zahradu, 2500 m2 plnou stromů, keřů a každý podzim strávíme několik dní hrabáním listí a jeho likvidací. Napadlo mne, zda-li toto hrabání a odstraňování listí je vůbec potřeba. Co se stane s trávníkem, kde... celý příspěvek >
Sekacka ma velke otacky, 17.7.2009
nevím jak ta Vaše, ale moje sekačka má při startu naplno otevřený karburátor a to co je na rukojeti, to je jen táhlo k šoupěti v sání, co ten plný karburátor vede k ventilum. Když se šoupě uzavře, sekačka chcípne (bezpečnost při uvolnění držení)... celý příspěvek >
Ze sekačky teče benzín, 1.5.2009
Nejak se mi to nezda. Kudy ten benzin vyteka, ze je to normalni? Zkousel jsem zjistit, zda to neni pres vzd. filtr, ale neni. Prece kudy to proteka, musi ji i vzduch, ne? A to znamena, ze vzduch proudi mimo filtr.
Ze sekačky teče benzín, 1.5.2009
Mam nekolik dnu sekacku McCulloch Edition 1 s motorem Honda GCV160. Vcera jsem chtel ocistit spodek sekacky a zkontrolovat zaci listu. Sekacku jsem tedy naklonil na bok a z okoli karburatoru zacal vytekat benzin. Tesneni a hadicky jsou v poradku.... celý příspěvek >
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 17.3.2009
ještě bych dodal, na vršky se mi osvědčila před lety MF70, sice se za tím běhá, ale seká to skoro zadarmo (malá spotřeba díky liště) a to seno byste měl pro ty ovce na zimu. Tyhle traktůrky s rotačním sekáním to rozšmelcujou bez užitku a to je škoda,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika