|
Příspěvky uživatele - 39.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoň - jakou?, 27.11.2009 Děkuji panu Vysloužilovi. Bude to zřejmě ten kanadský typ. Zraje skutečně koncem srpna. |  | Jak na ní?, 27.11.2009 Domnívám se, že je to skutečně ostřice. Má ráda kyselou půdu. Zkuste vápnění. |  |
|  | Broskvoň - jakou?, 26.11.2009 Mám broskvoň odrůdu Harmony, kterou jsem získal přenosem očka. Nikde jsem nenašel její popis. Znáte ji někdo? |  | Broskvoň - jakou?, 26.11.2009 Souhlasím s Pepíkem. Favorita morettini je trochu rannější než Redhavena, její nevýhoda spočívá v nutnosti silného protrhávání plodů. Alespoň já každoročně zjišťuji, že jsem jí zase málo protrhal. Plůdky si se mnou hrají na schovávanou. Výsledkem pak... celý příspěvek > |  | Vliv podnože na chuť, 25.11.2009 Souhlasím s panem Vysloužilem. Jen bych ještě dodal. Výměna plodonosného obrostu a udržování stromu v kondici. |  | Měření lihoměrem, 25.11.2009 Myslím, že nejjednodušší pro vás bude namíchat si definovaný cukrový roztok ve vodě, kterým si uděláte jasno v používání reflektometru. |  | Vyčistění čerpadla Mališ, 23.11.2009 Jsou tam pokud si vzpomínám 2gumové membrány. Jedna, ta v dělitelné polovině čerpadla má i funkci těsnicí. Mslím, že membránám /klapce/ nic nebude. Čerpadlo bude zanesené pískem. |  |
 |
|
|
|