|
Příspěvky uživatele - 152.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 10.2.2011 Ze semenáčů jich spousta jakoby z ničehonic zajde, ale u těch co vydrží nemám s nemocemi žádný problém. |  | Oskeruše, 27.5.2010 Mě letos omrzlo lecos ale oskeruše žádná. Ono jde především o dobré vyzrání pletiv - nehnojit cca od července dusíkem |  |
|  | Černý kořen, salsyfy - ale s fialovým květem, 4.5.2010 Je to kozí brada. |  | Rozmnožovanie gaštana jedlého, moruša čierna, 26.1.2010 Všude píší že m. trnavská je bezsemenná, tak co by mělo klíčit? |  | Quercus ilex, 26.1.2010 Zkouším ho už čtvrtým rokem zimovat venku, vždy přijde o listy a mladé větvičky, jednou zmrzl skoro až k zemi, ale zatím vždy obrazil. Maxima mrazu cca -20 stupňů. |  | Dub červeny rozmnožovyni, 26.1.2010 Nevím neslyšel jsem o tom, nejspíš ne. Pokud jde o Quercus rubra - nejlepší je nasbírat žaludy a neprodleně vysít. Je běžně vysazován určitě nějaký plodný strom najdete. |  | Éleagnus, dobré ovoce roste snadno, 17.11.2009 Jen pár druhů rostlin se mi nepodařilo vypěstovat se semene a jedním z nich je Hlošina mnohokvětá. Rád bych zjistil co dělám špatně. Třikrát jsem zkoušel semena od Rezla s nulovým výsledkem. (to samé s Elaeagnus umbelata) |  | Hloh, 17.11.2009 Už léta řeším co je to za druh.Crataegus pinnatifida je i můj favorit. Jen s tou chutí bych nesouhlasil, protože je vcelku dobrá sladkokyselá, kdežto domácí druhy (oxycanta, monogyna) jsou chuti fádní a moučné. |  | Ziziphus, 12.11.2009 Cicimek má takovou zvláštnost, že když požvýkáte list, tak přestanete vnímat sladkou chuť. Třeba to bude pro někoho to bude přínos.
Vladimír. |  | ideto lahko, 27.12.2006 doporučuji rízkování v zimě, od opadu jehličí az do silnějších mrazů narezte cca 25cm větvičky a ulozte po poslední očko do rašeliny nebo je tak na záhon. Na jare napíchejte jednotlivě do květináčků do kvalitní zeminy. Málo pracný způsob... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|