|
Příspěvky uživatele - 211.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ploštice - jak se jich zbavit, 29.3.2011 :-) plostice nema sedo-zelenou barvu a rozhodne nelitaji:-)to mate doma asi neco jineho Marcela |  | Zpevněná plocha bez trávníku?, 22.3.2011 Tak já bych teda na rozdíl od vás volila trávník, jesltiže tam budou běhat jen vaše děti, tak to tolik nevydupou, pořádnou hřištní směs a jen na hodně exponovaná místa, u klouzačky pod houpačkama, v domečku apod bych dala nějaký ty... celý příspěvek > |  |
|  | Název rostlinky, 16.3.2011 Děkuji za pomoc. Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Mamka se v jedné knížce na tuto rostlinu už dívala, ale zmátl jí ten stonek, protože na obrázcích chamaedorey elegans roste několik stonků rovnou z půdy, zatímco ta na té fotce má jakoby... celý příspěvek > |  | Název rostlinky, 14.3.2011  Krásný den,
prosím neznáte někdo tuto rostlinu? Mamka by chtěla znát její název, prý roste u nich v práci. Snažila jsem se ji najít podle obrázku, ale jsem úplný laik a nějak jsem ji nenašla :) Za jakoukoliv pomoc děkuji :) |  | Slanina, 29.1.2011 Díky za rady a omlouvámse, že odepisuji až teď. Byl jsem na cestách. |  | Výsevní pásky, 18.1.2011 Chystáme se na jarní sadbu a tak mě napadlo zkusit mrkev a petžel zaset pomocí výsevných pásků. Jejich cena je ovšem dost vysoká, sadíme velkou plochu a to by se nám dost nevyplatilo. Určitě to jde vyrobit i doma. Kdysi jsem viděla v televizi, jak si... celý příspěvek > |  | Slanina, 26.11.2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo neporadil jak se dělá neuzená slanina. Útržkovitě jsem získal rady jako: povařit sádlo, pak nasolit, zarolovat dát do lednice na 3 týdny apod. Ale kolik soli, jestli vařit dlouho, jestli sádlo... celý příspěvek > |  | Pepino Gold - zrání plodů, 15.11.2010  Tak letos se mi podařilo vypěstovat plod pepina o hmotnosti téměř půl kilogramu (467 g). Pokusím se vložit ilustrační foto..
Tomáš |  | Je to broskvomandloň?, 28.10.2010 Ahoj letos jsem byl v nejmenovaném mandloňovém sadu a ubezpečujutě že se jsem na to taky narazil. Skutečně to bude asi tak, on totiž málokdo ví že jsou jsi velice příbuzný. Takže na 90% bingo..
Tom |  | Tropický ořech, 3.10.2010  Tak koukám že diskuze o pekanech nějak utichla. Je to škoda, opravdu nikdo z vás nemáte tento exot na vaší zahradě? Ten můj přežil -20° mráz bez velké újmy a dále pokračuje v růstu.. viz foto.. |  |
|  | Mrkev zavařování, 30.9.2010 Dobrý večer, paní Květo,
prosím, můžete mi napsat, jak dopadlo Vaše zavařování mrkve.
Řeším podobný případ, mám hodně mrkve a malý mrazák, letos se jí zadařilo a tak je mi líto ji vyhodit... Děkuji za odpocěď... Iva |  | Přísavník, 1.9.2010 Zakoupila jsem v zahradnictví několik sazenic. Na obalu bylo psáno-přísavník. Pod tím latinsky Parthenocissus quinguefolia engelmanii.
Chci si ozelenit sousedovou starou stodolu, na kterou se bohužel musím dívat. Teď si nejsem ale vůbec jistá,... celý příspěvek > |  | Vrba bílá, 1.9.2010 Koupila jsem si na zahrádku zakořeněný proutek vrby. Jedná se o Vrbu bílou-salix erythroflexuosa. Bylo u ní psané, že má později krásně bílou kůru. Když se teď dívám na netu, co jsem to koupila, zjišťuji,že všude se píše něco jiného. Někdo uvádí, že... celý příspěvek > |  | Tepelne cerpadlo, 20.8.2010 Dobrý den,
domnívám se, že v upraveném vzorci je chyba. Z předchozícho příspěvku vyplývá, že výkon tepelného čerpadla je 5,5kW. Je tedy nutné počítat s hodnotou 5500, nikoliv 1240. 1240 je příkon čerpadla ve W. Ale voda se ohřívá celkovým tepelným... celý příspěvek > |  | Netuším, co to mám, 30.6.2010  Koupili jsme s manželem nedávno zahradu, na které je tento keř. Vysoký přes dva metry, hodně bujně roste a takto kvete prý po celé léto. Květy jsou vysoké cca 30cm, nevoní. Prosím, pokud někdo máte taky takový, poraďte,budu moc ráda. |  |
 |
|
|
|