|
Příspěvky uživatele - 129.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nikasil u dvoutaktu, 20.1.2010 Zajímavé, a ty kroužky jsou už kolikáté?
Lubor |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 19.1.2010 Radku, už mám jen jeden poslední problém s pochopením funkce mé kopie memránového karburátoru. Když ruční pumpička nasává benzín (z horní části membránové nádobky) proč neteče benzín skrz vratnou hadičku? Očekával bych k tomu další zpětný ventil, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Znovu dík za hodnotné rady.
-Zkusím motor (s pístem nahoře) natlakovat sacím hrdlem, a potřít štětečkem jarem. U takhle malého motorku asi vadí i vlasová nětesnost., u babetty jsem něco podobného nikdy dělat nemusel.
-Sám jsem zvědav zda číslo... celý příspěvek > |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 A poslední doplnění, ten můj karburátor má mosaznou trysku, je zalitá do spodku emulzní trubičky. Trubička je klasická s podélným výřezem ve středu difuzoru.
Lubor |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Aha tak jsem se nepřepsal, vy se ptáte na ten můj původní příspěvek.
Záklopkou myslím zpětný ventilek, v tom karburátoru už třetí. První dva jsou realizovány vychlípenou membránou, jsou u čerpadla. A tenhle pod tryskou je mosazný kroužek a v něm... celý příspěvek > |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Přepsal jsem se, myslel jsem krytku nad červíkem jehly.
Walbro dokumentace kterou mám má nad červíkem krytku a ze spodu je vymezovací pružina, ta u mně určitě chybí, takže kdybych tu jehlu nakonec povolil, stejně ji budu muset zase zakápnout. Mám... celý příspěvek > |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Ještě, ten můj fukar, pokud ho při volnoběhu sklopím na bok, jedno který, tak otáčky vzrostou. Je to normální, nebo chyba membránového karburátoru?
Lubor |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Inspiroval jste mně ke stažení těch servisních návodů. Já mám (čínský) fukar ABG. Jeho karburátor mi nejvíc připomína WYJ, který má pod tryskou záklopku, ten L jí na funkčním schématu nemá, průměr difuyoru jsem neporovnával.
Nějak ale neumím... celý příspěvek > |  | Nikasil u dvoutaktu, 2.1.2010 Dík za rychlou odpověď, u mně asi půjde o tu nižší kategorii,
ale to honování, je zřetelné i po 100 hodinách provozu?
Lubor |  | Nikasil u dvoutaktu, 2.1.2010 Čistil (odkarbonovával) jsem motor u vysavače ABG, 25CM^3. A je to poprvně kdy jsem měl v ruce motor bez ocelové vložky. Dříve jsem otvíral hlavně Babettové motory.
Jak poznám nikasil, nebo může tam být i nějaký jiný povrch, třeba tlustý... celý příspěvek > |  |
|  | Rotavator Robix, 22.11.2009 Obejděte vrakoviště, nějaké víčko od brzdové kapaliny by mohlo pasovat.
Lubor |  | Rotavator Robix, 2.11.2009 Dík za ochotu, už jsem tu obruč sehnal. Ale problém s regulací rychlosti je dosud nevyřešen.
Lubor |  | Elektrocentrála SH 1000 DX, 13.10.2009 Ano vyměňte ho.
Dobrý návod od konkurence, ale řídil bych se podle něho:
http://www.wifi-shop.cz/soubory/77060
Lubor |  | Rotavator Robix, 30.9.2009 Zdravím přítomné. Nově jsem si pořídil starý rotavátor s motorem DHA008. Asi je to velmi podobné zde diskutovanému robixu i PA50. V mé sestavě chybí díl který by spojoval rotavátor a motor. Sedí na sobě, neprotáčí se ale nejsou spojené, motor jde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|