|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na mravence v domácnosti?, 13.7.2010 Domečky Effect kupuji v drogerii Teta. |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 10.7.2010 Vůbec ne, já mám drobnolistý.Potřebuje hodně světla, co nejblíže k oknu a mírnou zálivku.Dávám ho ven přes léto na terasu do polostínu.Daří se mu skvěle.Hezký večer. |  |
|  | Orchidei usychá, 10.7.2010 Já bych řekla, že neusychá, ale prostě jen odkvetla.Někdo odkvetlý stvol ustřihne za druhým kolínkem, já většinou počkám až se objeví nový výhon a pak stříhám, to už je na Vás.Určitě zas pokvete.Hlavně ji mezi zálivkami nechte pořádně proschnout,... celý příspěvek > |  | Jak na mravence v domácnosti?, 10.7.2010 Hezký večer, na mravence s úspěchem používám domečky, dva ks v balení asi za 70 kč.Položím na zem a víc si toho nevšímám.Mravenci si otrávenou potravu nanosí do hnízda a postupně vymizí.Když jsem to dala poprvé, ze zvědavosti jsem pozorovala co... celý příspěvek > |  | Curcuma, 6.7.2010  Dobrý den, dostala jsem kurkumu, trochu v dezolátním stavu a jsem trochu bezradná.Pěstujete někdo prosím tuto bylinu? Podělíte se o své zkušenosti?Předem moc děkuji, Micuko. |  | Orchidea ve skle, 1.7.2010  Ahojky, nic nesázejte, pravděpodobně se jedná o Vandu a té se při dobré péči daří dobře tak jak je.Najděte si v Pokojových rostlinách orchideje a diskusi Rhynchostylis a Catasetum z 28.11.2009 a v příspěvku z 13.4.2009 je popsáno vše co... celý příspěvek > |  | Chlupáčci, 14.6.2010  Hezký den paní Dano, buďte ráda, že koťata máte, závidím vám.My museli kočičku nechat vykastrovat, všechny koťata jsem si nechat nemohla a zájemců na vesnici je málo, nebo spíš žádný.Poslední koťátka jsem měla vloni, teda ne já Čičina, ale já později... celý příspěvek > |  | Gunnera manicata, 4.6.2010 Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenosti s touto bylinou?Potřebuji zjistit o ní co nejvíce, předem děkuji za rady a zkušenosti.Micuko |  | Zázraky v zahradě, 27.5.2010 Proboha, snad na tomto foru nebudeme hodnotit kvalitu fotografie!?! |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010 Tak já už to mám všechno venku na záhoně.Včera, světe div se, jen malá přeháňka a tak jsem na to hned ráno nastoupila a děj se vůle toho nahoře.Kruciš, ty záda ale umějí bolet.Ale pozor, změna.Před dvěma hodinama se tady zatáhlo, černo,vítr,... celý příspěvek > |  |
|  | Million bells, 23.5.2010 Gabčo, díky,tři jsou celkem kompaktní jen jedna je trochu "vyčouhlá".Jak to všechno sesázím a dosázím dám také foto.Hezký večer. |  | Million bells, 19.5.2010 Ahojky, tak jsem si to tady pročetla, neodolalal jsem a koupila 4 milionky, jen mi prosím poraďte, je potřeba zaštipovat a nebo se větví samy bez pomoci?Hezký den. |  | Bougenvilea, 19.5.2010 Ahojky Marušky, určitě Vám oběma porostou, jsou to vitální rostliny.Včera jsem neodolala a koupila si taky jednu v Bau...,byla slevněná z 530 na 160kč.Zapěstována je do stromečku, nachala jsem ji venku na terase, ať si pomalu zvyká na čerstvé... celý příspěvek > |  | Skalnička?, 17.5.2010 Hanči, něco podobného mě napadlo po tom co napsal pan Josef, mám starou kamenou zeď, počkám až se rozroste a pustí kořínky, kousek vyryji a strčím do spáry, třeba se jí tam bude líbit , mě by se tam líbila.Hezký večer. |  | Skalnička?, 17.5.2010 S tím zaplevelením to asi bude pravda pane Josef, vloni na podzim jsem vysadila malinký přírustek a začíná se pěkně zabydlovat.Ale když ona je tak krááásná, co říkáte Hanči?Děkuji Vám oběma za odpověď.Micuko |  |
 |
|
|
|