Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojové rostliny, 13.12.2009
Ahoj Moniko, to není tak docela pravda, už jsem to tady psala, koukněte do diskuse nejzdařilejší pokojové rostliny, vložila jsem tam fota a nechci je vkládat znovu.Tam uvidíte, že nepěstuji jen orchideje, těm jsem propadla nedávno, ale třeba i"... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 11.12.2009 Obsahuje fotku
Ahojky Věrko, do pěstování těch dražších orchidejí se zatím nepouštím, málo místa, snad až bude zimní zahrada a podle toho jaké se nám tam podaří vytvořit podmínky, tak potom se přihlásím o radu kde nejlépe nakupovat.Zatím jich mám je tolik co se... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 11.12.2009
Moniko, koukněte tady na Zahradě do diskuse Nejzdařilejší pokojové rostliny.Hezký den.
Pokojové rostliny, 11.12.2009
Ahoj Moniko, nic si z toho nedělejte, já taky bojuji s lat.názvy kytek i když je pěstuji už nějaký ten rok.Pokud máte květiny ráda, budete jich mít za chvíli tolik, že nebudete vědět kam je dát.To je asi nejen můj případ.Je to krásný koníček, nebo... celý příspěvek >
Amarylis - už jen 1 list, 8.12.2009
Amarylis - převážně růžově kvetoucí A.Belladona původ J.Afrika, Období klidu od května, kvete v září. Hvězdník - hippeastrum, původ J.Amerika pěstování tady bylo už mockrát popsáno Hezký večer.
Zázraky v zahradě, 8.12.2009
Dobrý večer Dano, není to zas nic extra, ten foťák, ale na to co chci či chceme fotit je dobrý.Kdyby jste viděla co jsem se naběhala a kolikrát jsem musela cvaknout než se podařila jedna fotka, ten rošťák motýlí ne a ne chvilku posedět.S užovkou to... celý příspěvek >
Opadávání vánočního kaktusu, 8.12.2009
Nádhera.Ten můj je proti tomu vašemu ještě takové mimino, ale určitě taky vyroste.Pěstuji stejně jak Vy.Se zálivkou to nepřeháním, jen v době květu dostává trchu častěji, hnojím jedenkrát za rok.Hezký večer.
Papoušek, který dobře mluví, 7.12.2009
Viděla jsem a slyšela tříletého žaka.Neuvěřitelné.Jak dokáže změnit ton hlasu a napodobit co slyšel.Dokonce si i s páníčkem hraje, kamarádka ho vypustí papouch je na kleci, ona si stoupne a zakryje si rukama tvář a volá no kde jsem pojď si mě najít,... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 7.12.2009 Obsahuje fotku
Taky se přidám s troškou barev do tohoto podmračeného a deštivého podzimu a ještě se pochlubím s návštěvnicí která brala koupel v našem jezírku. Hezký den.
Tradiční i netradiční recepty na vánočního kapra / i jiné ryby, 5.12.2009
U nás to taky na celé čáře vyhrává smažený kapr a bramborový salát.Dnes už je to jiné, bydlíme v domě, tady kapr má svou káď a to ostatní se odbývá venku ,ale v paneláku jsem si už neuměla představit, že by aspoň dva dny "neploval"kapr... celý příspěvek >
Opadávání vánočního kaktusu, 3.12.2009 Obsahuje fotku
Dobrý večer, tak takto vykvetl ten můj.
Růže, 3.12.2009
Kajo, tak mi to nedalo a po roce a půl jsem zabrousila na gogle s názvem Paul Scarlet a HUPS kvete jen jedenkrát v rocePopis by odpovídal, ale asi mám jinou růži.Tak nicasi se to někde zase trochu šmejklo.
Růže, 3.12.2009
Ahojky Kajo, je to Paul Scarlet, moje první vysazená růže vloni na jaře.Letos se tedy předvedla, kvetla dvakrát a pak to ještě stihla jednou, ale to už těch květů bylo pomálu.I tak velká radost.Zároveň s ní jsem sázela Royal Gold, žlutá, ale ta přes... celý příspěvek >
Croton, 3.12.2009
Dobrý den, kdysi jsem kroton taky měla a přišla o něj - přelití - chvilku o něj musela pečovat maminka.A co je asi veliká pravda, kroton patří ke květinám které nejméně tolerují pěstitelské chyby.Hezký den.
Růže, 3.12.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, taky jsem se nechala zlákat cenou - nekupte to za ty prachy - 190kč, to jde, ale tak na nějakou letničku, fazol, lichořešnici aj.na růži teda ne.Manžel musel do země zatlouct duté kovové tyče a konce oblouku do nich zasunout, aby ta... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika