|
Příspěvky uživatele - 178.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez od Hondy, 13.5.2009 4takty od hondy se můžou klopit jak o závod, sám to mám vyzkoušený |  | Jakou motorovou pilu pro zenu?, 11.5.2009 Dobrý den,
letos jsem si koupil pilu Dolmar PS 45. Je na ní pořád akce za 5300,-.
Pokud tedy opravdu nemáte jiné řešení než to že žena půjde kácet stromy, tak si ji kupte. Sice je spíš na práci kolem zahrady, ale strom s ní taky pokácíte a hlavně... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez od Hondy, 11.5.2009 Mám křoviňák Marunaka s Hondou 4 taktem.
Neumím sice porovnat s 2taktem, panč jsem s ním nikdy nesekal. Ale vím že pro moje potřeby mi bohatě stačí.
Výfuk mi tolik nesmrdí, je relativně tichej, startuje jak švýcary a při použití 4zubýho kotouče je... celý příspěvek > |  | Stiga turbo 53S, 11.5.2009 Díky ti moc za odpověď, aspoň někdo se našel :D Mám na mysli sběr při sekání. Já mám pozemek asi 3x větší a sice členitý ale mám taky slušnej křoviňák. Zatím sekám půjčenou seknou od otce a členitost řeším křoviňákem. Jeho weibang není za ty... celý příspěvek > |  | Stiga turbo 53S, 6.5.2009 Co mě především zajímá je, jak Stiga Turbo 53 S s Hondou sbírá trávu do koše. Píše se toho o Stigách všude dost, ale tohle jsem nikde nenašel.
Prosím teda ty kteří to mohli vyzkoušet aby mi věnovali chvilku toho času na odpověď. Díky moc
Tomáš |  |
 |
|
|
|