Příspěvky uživatele - 178.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinorez od Hondy, 13.5.2009
4takty od hondy se můžou klopit jak o závod, sám to mám vyzkoušený
Jakou motorovou pilu pro zenu?, 11.5.2009
Dobrý den, letos jsem si koupil pilu Dolmar PS 45. Je na ní pořád akce za 5300,-. Pokud tedy opravdu nemáte jiné řešení než to že žena půjde kácet stromy, tak si ji kupte. Sice je spíš na práci kolem zahrady, ale strom s ní taky pokácíte a hlavně... celý příspěvek >
Krovinorez od Hondy, 11.5.2009
Mám křoviňák Marunaka s Hondou 4 taktem. Neumím sice porovnat s 2taktem, panč jsem s ním nikdy nesekal. Ale vím že pro moje potřeby mi bohatě stačí. Výfuk mi tolik nesmrdí, je relativně tichej, startuje jak švýcary a při použití 4zubýho kotouče je... celý příspěvek >
Stiga turbo 53S, 11.5.2009
Díky ti moc za odpověď, aspoň někdo se našel :D Mám na mysli sběr při sekání. Já mám pozemek asi 3x větší a sice členitý ale mám taky slušnej křoviňák. Zatím sekám půjčenou seknou od otce a členitost řeším křoviňákem.  Jeho weibang není za ty... celý příspěvek >
Stiga turbo 53S, 6.5.2009
Co mě především zajímá je, jak Stiga Turbo 53 S s Hondou sbírá trávu do koše. Píše se toho o Stigách všude dost, ale tohle jsem nikde nenašel. Prosím teda ty kteří to mohli vyzkoušet aby mi věnovali chvilku toho času na odpověď. Díky moc Tomáš
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika