Stiga turbo 53S

host - 178.80 (?)
11.5.2009 8:24

Díky ti moc za odpověď, aspoň někdo se našel :D Mám na mysli sběr při sekání. Já mám pozemek asi 3x větší a sice členitý ale mám taky slušnej křoviňák. Zatím sekám půjčenou seknou od otce a členitost řeším křoviňákem.  Jeho weibang není za ty prachy vůbec špatnej ale právě ten sběr mě rozčiluje. Malinko vyšší nebo vlhká tráva a ucpává se. Když je ale sucho taa pěchuje moc dobře.

Díky ešče jednůc

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 178.80 (?), 6.5.2009 8:56, zobrazeno: 5826x

Co mě především zajímá je, jak Stiga Turbo 53 S s Hondou sbírá trávu do koše. Píše se toho o Stigách všude dost, ale tohle jsem nikde nenašel.

Prosím teda ty kteří to mohli vyzkoušet aby mi věnovali chvilku toho času na odpověď. Díky moc

Tomáš

Kutil158 - (2) - 14.146 (?), 7.5.2009 13:23

Mám zkušenost se Stigou Turbo 47 S. Sbírá velmi dobre, je schopna napěchovat koš jak za sucha tak i za mokra. Ale mluvim o současném sekání. Pokud myslíš jenom sbírání již dříve posečené trávy, tak to jsem jěště neproboval, ale dovoluji si tipnout, že to bude OK.

Jinak jí mám s Hondou, jsem s ní spokojen, občas trefím nějaký ten šutřík občas srovnám krtinec do roviny a zatím dobrý. Taky jsem se rozhodoval mezi Stigou 53 a 47 a jsem rád, že jsem zvolil 47. Jednak je ta klikovka méně náchylná k ohnutí, druhak je sekažka lehčí. Mám totiž dost členitý terén (asi tak 800 m2), kde se některé úseky musí dělat bez pojezdu a to je podstatně namáhavější práce, než pojezdit jednoduchou rovinu.

host - 178.80 (?), 11.5.2009 8:24

Díky ti moc za odpověď, aspoň někdo se našel :D Mám na mysli sběr při sekání. Já mám pozemek asi 3x větší a sice členitý ale mám taky slušnej křoviňák. Zatím sekám půjčenou seknou od otce a členitost řeším křoviňákem.  Jeho weibang není za ty prachy vůbec špatnej ale právě ten sběr mě rozčiluje. Malinko vyšší nebo vlhká tráva a ucpává se. Když je ale sucho taa pěchuje moc dobře.

Díky ešče jednůc

host - 50.60 (?), 25.5.2009 14:18
Stiga sbírá jak při sekání tak i posekanou trávu, listí i další věci znamenitě; Brill je výborný pouze u suché a nízké trávy, mokrá a vyšší tráva plní koš do dvou třetin, je třeba čaštěji čistit koš u výfukový otvor sekačky. Pokud porovnávám tyto dva výrobky, jednoznačně Stiga
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz