|
destilační přístroj, 17.6.2007 Také jsem už několikrát dělal ze starých kompotů a povidel a jednou jsem neměl možnost pálení a tak to dva roky bylo v sudu. To byla moje nejlepší pálenka v životě, a že jsem ji už něco nadělal. Hlavně jesti stařenka neměla cukrovku a nesladila... celý příspěvek > |
|
Jaká teplota ve skleníku? Čím stínit?, 15.6.2007 Zahradníci dnes pro stínění používají rašlové sítě z Juty Adamov. Jsem s ní moc spokojený, a rostlinám to prospívá. VašekB |
|
|
|
vrtule třešńová, 15.6.2007 V Dolanech u silnice jsou meruňky také skoro zralé. Příroda moc pospíchá. VašekB |
|
Odrůdy unikající vrtuli, 12.6.2007 Jsem rád, že jste potvrdili můj názor o červivosti raných třešní. VašekB |
|
vrtule třešńová, 10.6.2007 Můj názor je, že vajíčka tam jsou nakladené, ale jsou ještě tak malé, že nejsou vidět. VašekB |
|
Objednávka od Starkla, 31.5.2007 Závidím vaší spokojenost. VašekB |
|
destilační přístroj, 16.5.2007 Není to novinka, už se tady o ní psalo dost na začátku. Jmenuje se ,,Příprava kvasu na výrobu slivovice" /a jiných pálenek/ autor Jan Jílek. VašekB |
|
destilační přístroj, 15.5.2007 Čekám každý den a nic. Pitvalo se téma kvasů a nepvoedlo se mi ho převézt sem. Jen doufám, že ho tam zase někdo nebude křísit a napíše to sem. Mám další novou knihu. VašekB |
|
Jak nejlip zastinit a vetrat, 30.4.2007 Loni jsem si objednal rašlové sítě z juty Adamov. Jsou super, to je profesionální stínění a kdykoliv je jednoduše sundáte. Pokud jste ze staré školy, stačí jíl, voda a štětka. Chcete li být profík, jedině rašlové sítě. VašekB |
|
Slivovice - kvas, 30.4.2007 Nebylo by lepší pro přehlednost zůstat u téma ,,Destilační přístroj" než zakládat nové téma? VašekB |
|
|
|
Ještě jednou k roubování..., 30.4.2007 Na jednu hlavu se sice dává pokud je silnější více roubů, ale nakonec se zapěstovává jen jeden a ty ostatní se seřezávají a nechají jen ránu lépe hojit. Tedy nakonec zůstane jeden, ostatní rouby se odříznou. Druhou odrudu musíte dát na... celý příspěvek > |
|
Slivovice - kvas, 29.4.2007 Možná by bylo také dobré vyhledat téma "Destilační přístroj" VašekB |
|
kiwi Boskoop, 25.4.2007 Vážená paní, koupila jste si krásnou liánu čínského kiwi. Tato má obojí květy, tedy samčí i simičí na jedné rostlině a tak Vám stačí jedna. U ostatních tedy Argut a Kolomikt je nutné mít k samicím i samce. No ale pokud se Vám chce číst o kiwi, vše k... celý příspěvek > |
|
minikiwi, ale se samcem, 23.4.2007 Protože píšete o chlupatých listech, určitě se jedná o kivi čínské. Moc od něho nečekejte, že budete sklízet chutné plody. Může se Vám stát, že se jedná o rostlinu která potřebuje samce a nebo také třeba máte samce a ne samici. Některé odrudy... celý příspěvek > |
|
Jarni bledulky - prosba z USA, 20.4.2007 Vážená paní, nepsal jsem Vám já, ale nebuďte odraděná prvním příspěvkem na Váš dotaz. Možná když chvíli vydržíte, zjistíte že i tady je spousta dobrých lidí. Nevím jak často pročítáte diskuse na fórech, samozřejmě že se občas něco nepovede, ale je tu... celý příspěvek > |
|