|
Slivoň - postřik proti červivosti, 19.3.2011 mohu stříkat pilatku před květem a čím, nebo stačí asi těch 6 dní po od květu děkuji olda F. |
 |
Udírna - návod, 1.6.2010 prosím o fotku vaší udírny je to možné děkuji p. Flašar olafludvi@seznam.cz |
 |
|
 |
Co se děje se slivovicí při uskladnění zraje?, 27.9.2009 Tak vezměte lihoměr a zkuste ji změřit. 100% bude slabší a proto chutí i vaší ženě. |
 |
Kvas smrdí podobně jako ředidlo, 27.9.2009 Jste si jistej, že to je aceton?Při kvašení vzniká CO2 a ten "praští" do nosu a člověku neznalému to příjde jako ředidlo.Samozřejmě může jít o "zvrhnutí" kvasu, ale těžko posuzovat na dálku. |
 |
Dava se voda pri kvasu?, 27.9.2009 Souhlasím, taky dávam vodu do kvasu(10-15 lit.) a neměl jsem s tím problémy.Výtěžnost dobrá. |
 |
Jakou sekačku na 600 m2, nerovný, mirný svah, 30.6.2009 Já mám AL-KO 520 a Jsem velmi spokojen. Motor B.S. šířka záběru 51,koš na 60l, mučování, boční výhoz, pojezd zadní, velká kola. Cena v akci 11.990,- |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 10.5.2009 A co Stihl? Kočička ne?Jedna segrovka a je to. |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 10.5.2009 Můj tchán má též křovinořez OM a krom strženého závitu na noži s ním nemá žádné problémy, protože s ním neseče. |
 |
Stihl, 27.4.2009 antivybrační systém např. amotor 2-mix což MS250 nemá |
 |
Stihl, 26.4.2009 pro mě to není žádná ptákovina. Pilu si kupuji na delší dobu a né že ji budu mít na pár let. Když bude v nabídce nástupce MS250 tak je to pro mě jasný faforit. Řežu ročně cca.20m dřeva na topení a plus kutilství kolem rod. domu a občas... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stihl, 25.4.2009 Zdravím všechny.
Nevíte někdo jestli STIHL nebude modernizovat pily MS 250? Byl jsem v prodejně se podívat a líbila se mi i MS 211. Má lepši antivibrační systém a nový motor ale pro mé potřeby je slabá. Všiml jsem si že je už předělaná MS 180... celý příspěvek > |
 |
Solo a Stihl, 5.4.2009 Díky za odpověď. Mohl by mi někdo porovnat STIHL MS 250 a SOLO 652. Děkuji. Rozhoduji se mezi těmito pilami. Dolmar v téhle kubatůře je PS460, PS 500 dost těžká oproti STIHL a SOLO.
Dík |
 |
Solo a Stihl, 4.4.2009 Chci se zeptat na pily Solo v čem mají lepší konstrukci než pily Stihl. Pro mě je nejznámější zn.pily STIHL. Solo tak neznám ale píše se tu oní že je lepší než STIHL.
díky za vysvětlení. |
 |
Jakou lehkou motorovou pilu, 3.4.2009 ještě bych si chtěl opravovat pilu sám. myslim vyměna star.šňůry, řetězky a jiné neodborné práce. U STIHL to jde je tam dobrý přístup. a není to zas tak složitý. U sola nevím je to možné taky? Tom
Předem děkuji všem za informace.. |
 |
Jakou lehkou motorovou pilu, 3.4.2009 Ještě jeden dotaz na pana Radka : Pane Radku chci se ještě zeptat na pily Solo v čím mají lepší konstrukci než pily Stihl. Já jsem nerozhodný a opatrný při kupování nových věcí. Vše co jsem si zatím koupil tak jsem vše reklamoval a dost jsem se... celý příspěvek > |
 |