Příspěvky uživatele - 213.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakrslá mochna, 30.7.2010
No jo, ale ona nahoře přirůstá, ale zespoda hnědne nebo jakoby rezne, není to jako uschlé a postupuje to nahoru, takže hezky zelené jsou jen ty čerstvě přirůstající konce.
Zakrslá mochna, 29.7.2010
Dobrý den, koupila jsem si zakrslou "RED" mochničku a začala mi jakoby hnědnout a nekvete, vypadá že zajde (rostlinka byla pěkná, silná s velkým kořenovým balem). Vedle (cca 20 cm) mám tu samou oranžovou a ta je v pořádku. Nevíte někdo čím... celý příspěvek >
Lithodora diffusa Heavenly Blue, 29.7.2010
Dobrý den, mám dotaz ke kamejce. Minulý rok jsem si dvě krásné rostlinky  (Heavenly blue) koupila. Jedna mi umřela po cca 3 měsících - najednou začala jakoby šednout (vypadalo to jako když usychá, ale myslím, že nedostatek vody za to nemohl),... celý příspěvek >
Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 24.9.2009
I já děkuji za reakci, ale taky by mě spíš zajímala rada ze zkušenosti, jak nejlépe semínka vyklíčit, do čeho přesadit a jak se o rostlinku postarat, abych ji nezničila. Případně v jaké velikosti může na venkovní stanoviště. Kdyby se našek někdo, kdo... celý příspěvek >
Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 13.9.2009
Dobrý den, dostala jsem pár semínek tohoto stromku a chtěla bych zkusit vypěstovat. Poradíte mi? Vůbec nic o ní nevím (jaký substrát, jak semínka připravit, jak se o ně starat, jak a do čeho přesadit, kdyby náhodou fakt nějaké vyklíčilo, v čem a kde... celý příspěvek >
Strom pro stín, 7.9.2009
Díky, to je mi jasné, myslela jsem tím plody, které přitahují vosy. Katalpy jsem si prohlížela v zahradnictví, jen mě trochu zaráží, že víc jak dvoumetrový stromek měl velice malou korunku (průměr tak 80 cm).  Jak dlouho trvá než udělá korunu,... celý příspěvek >
Strom pro stín, 5.9.2009
Poradíte mi rychle rostoucí strom pro vytvoření stínu na zahradě? Spíš nenáročnější na půdu a na plné slunce. Pokud možno bez plodů a aby příliš nepřitahoval vosy a včely (lípa, javor), prostě přímo pod ním by bylo sezení. Koruna by měla být spíš... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika