|
Příspěvky uživatele - 213.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloní noha - co dělám špatně?, 19.11.2011  Dobrý den, dostala jsem sloní nohu, ale nevím jestli jí neubližuju. Pročetla jsem všechno možné a dočetla se, že se nemusí rosit, zálivka má být málo častá a spíš nárazová a že osychání špiček listů je spíše normální. Ale stejně se mi moc nezdá -... celý příspěvek > |  | Poradíte jméno kaktusu?, 18.10.2011 Díky za tip, hledala jsem a nejvíc podobná mi přijde agave victoria - reginea, ale jistá si nejsem. No snad ji nezabiju. |  |
|  | Poradíte jméno kaktusu?, 18.10.2011  Prosím neznáte někdo tento kaktus. Koupila jsem jej v zahradnictví, ale jméno mi prodavačka nebyla schopná říct? |  | Rady k nové rostlince, 30.8.2011 Oni mi řekli buď rosit, nebo namočit ten šutr a nechat nacucnout. A stejně i v zimě? To stačí odstátá voda (kde v zimě sebrat dešťovou)? Díky |  | Rady k nové rostlince, 29.8.2011 Dobrý den, dnes jsem si koupila rostlinku na kameni- označená Tillancisia Islandlav, zkoušela jsem googlit, ale marně - ve světě mi to opravilo na Tillandsia. Jsou to takové skoro úplně suché, uzoučké, modrošedé cca 10 cm dlouhé listy,... celý příspěvek > |  | Tvarování syrského ibyšku, 29.8.2011 Dobrý den, máte někdo zkušenost kterým rokem rozkvetou semenáčky? Mám dvouleté, výška cca 50 cm a zatím jsou to pořád proutky - sice silné, kmínek už dřevnatí, ale nevětví se a ani náznak poupěte. Díky za odpověď. Jana |  | Přísavník pětiprstý (psí víno) - stříhání, 5.8.2011 A když bych ho dala k dřevěnému plotu, kde je mezi prkny mezera cca 3 cm, nezničí mi časem staré pruty plot? Jaké síly (šířky) dosahují starší větve? |  | Ibišek syrský - žloutnutí, 3.8.2011 Taky se přidám s dotazem na žloutnutí, ale trochu jiné. Ibišek - pětiletý do teď zdravý, nádherně rozvětvený, stovky poupat a najednou začal zhruba uprostřed července postupně žloutnout. Nejprve na jedné straně, listy postupně opadaly, žloutnou a... celý příspěvek > |  | Jak a kdy řízkovat syrský ibišek, 21.7.2011 V zahradnictvích jsou právě teď a je vidět i barva, protože začínají kvést. Na podzim jsou zbytky a na jaře zbytky z podzimu. Nejvíce jich zaváží právě v době od začátku července (alespoň u nás). |  | Ibišek syrský, 3.6.2011 Dobrý den, pod mými ibišky se objevila spousta semenáčků. chtěla bych z některých vypěstovat nové keříky. Některé z loňska jsou už cca 40 cm vysoké, ale nedělí se - je to jen proutek. Rozvětví se samy nebo jim musím nějak pomoct - jsem úplný laik.... celý příspěvek > |  |
|  | Bobkovišeň - děravé listy, 17.4.2011 Přesně takhle vypadají listy na mém rhododendronu, může to být to samé? |  | Bezy, 17.4.2011 Dobrý den, poradí mi někdo čím zlikvidovat staré bezy? Kořeny jsme kvůli stavbě nemohli vykopat, bezy byly uříznuty u země a potřebuji, aby nevyháněly nové pruty. Děkuji |  | Co s hafanama?, 7.8.2010 Zkuste vodu, psovi neublíží a funguje vcelku spolehlivě. Mám dva starší psy, moje kytičky kromě občasnýho očůrání nechávají bejt, ale teď jsem si vzala 3/4 ročního výchovou netknutého voříška a to je teda zahradník. Jak začaly kytičky kvést,... celý příspěvek > |  | Zakrslá mochna, 7.8.2010 Jo přesně, taky mám žlutou, ta je bez problémů, samej květ, krásně zelená, pak tu malou oranžovou, ta kvete mnohem míň - pár kvítků, ale aspoň je hezky zelená a ta červená (kterou jsem chtěla nejvíc) je takovej chudáček. No třeba sr vzpamatuje. |  | Zakrslá mochna, 30.7.2010 Díky za odpověď, přesný název fakt nevím, má ro být zakrslá forma mochny dřevité, RED je označení barvy květu, ale ten možná ani neuvidím. No zkusím ji asi přesadit jinam a uvidíme, buď to ustojí nebo ne. Jinak její výška je tak cca 20 cm, ale šířka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|