|
Příspěvky uživatele - 123.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Automatické dopouštění vody, 11.9.2009 Děkuji za reakce. Chci to řešit, protože dopouštění vody bych musel dělat cca 2 x týdně. Jezírko je malé, na kaskádce se hodně odpaří, něco možná vycáká, takže hladina dost klesne (denně o 1 cm, bohužel 2 -3 cm je dost poznat, že voda chybí, i když... celý příspěvek > |  | Subio a Blanketweed, 24.8.2009 Máte pravdu, vůbec netuším, co jsem do jezírka nasypal.
Nicméně jsem se neřídil návodem na balení, ale typ přípravku koupil na doporučení dvou odborníků v dané oblasti. Oba jej používají na svých realizacích (původně jsem chtěl dá peroxyd pro rychlý... celý příspěvek > |  |
|  | Subio a Blanketweed, 24.8.2009 Filtr je Gardena PF 15000 S, čerpadlo dává 2500 l/hod, ale to je ideální stav, díky kaskádě je vývod cca 1 metr nad hladinu, takže výkon čerpadla bude asi mnohem menší, přesto předpokládám na jezírko o objemu 1800 l by měl být dostačující.
Vím,... celý příspěvek > |  | Subio a Blanketweed, 24.8.2009 U jezírka je menší kaskádka, přes kterou padá voda z filtru do jezírka, předpokládám, že to pro provzdušnění stačí.
Dnes ráno byla voda už o něco lepší, již v pohodě vidím na dno (cca 1 metr), ale je pravda, že tam svítí sluníčko, tak je ve vodě... celý příspěvek > |  | Osvětlení jezírka, 7.8.2009 Díky za info, ale potřeboval bych trochu jiné rady (bezpečnost mám pořešenu - fíčko, IP 68,...).
- LED nebo halogenový reflektor (bylo zmíněno chladné světlo u LED, je to opravdu velký rozdíl ve vodě. Zkoušel jsem to při realizaci osvětlení zahrady,... celý příspěvek > |  | Gril - regulace výšky roštu, 21.8.2008 Tak koukám, že to asi nikdo neřešil.
Takže jinak, může mi někdo, prosím, poradit, jak umístit rošt v grilu, kde není nic na jeho uchcení, žádná drážka mezi cihlami, žádné vodící lišty.
Uvítám návod na nějakou konstrukci bočních lišt a holt budu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|