Příspěvky uživatele - 123.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Automatické dopouštění vody, 11.9.2009
Děkuji za reakce. Chci to řešit, protože dopouštění vody bych musel dělat cca 2 x týdně. Jezírko je malé, na kaskádce se hodně odpaří, něco možná vycáká, takže hladina dost klesne (denně o 1 cm, bohužel 2 -3 cm je dost poznat, že voda chybí, i když... celý příspěvek >
Subio a Blanketweed, 24.8.2009
Máte pravdu, vůbec netuším, co jsem do jezírka nasypal. Nicméně jsem se neřídil návodem na balení, ale typ přípravku koupil na doporučení dvou odborníků v dané oblasti. Oba jej používají na svých realizacích (původně jsem chtěl dá peroxyd pro rychlý... celý příspěvek >
Filtr je Gardena PF 15000 S, čerpadlo dává 2500 l/hod, ale to je ideální stav, díky kaskádě je vývod cca 1 metr nad hladinu, takže výkon čerpadla bude asi mnohem menší, přesto předpokládám na jezírko o objemu 1800 l by měl být dostačující. Vím,... celý příspěvek >
U jezírka je menší kaskádka, přes kterou padá voda z filtru do jezírka, předpokládám, že to pro provzdušnění stačí. Dnes ráno byla voda už o něco lepší, již v pohodě vidím na dno (cca 1 metr), ale je pravda, že tam svítí sluníčko, tak je ve vodě... celý příspěvek >
Osvětlení jezírka, 7.8.2009
Díky za info, ale potřeboval bych trochu jiné rady (bezpečnost mám pořešenu - fíčko, IP 68,...). - LED nebo halogenový reflektor (bylo zmíněno chladné světlo u LED, je to opravdu velký rozdíl ve vodě. Zkoušel jsem to při realizaci osvětlení zahrady,... celý příspěvek >
Gril - regulace výšky roštu, 21.8.2008
Tak koukám, že to asi nikdo neřešil. Takže jinak, může mi někdo, prosím, poradit, jak umístit rošt v grilu, kde není nic na jeho uchcení, žádná drážka mezi cihlami, žádné vodící lišty. Uvítám návod na nějakou konstrukci bočních lišt a holt budu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika