|
Příspěvky uživatele - 248.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 9.6.2017 No nemyslím si, že litr kyseliny solné v 20 kubíkách vody je nebezpečný poměr 1:20 000.
Ono v těch tabletách je jak kyselina solná, tak i modrá skalice a další chemie.
Já na začátku sezony upravím Ph kyselinou (neustále se nám totiž zvyšuje)... celý příspěvek > |  | Řez révy - teď?, 27.2.2015 Z mého pohledu ideální doba, u nás (HK) vždycky na koncem února... Lída |  |
|  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 27.2.2015 Tak už jsem to nevydržela a dnes stříkla Kuprikolem. Pupeny se začly hýbat. Zítra a další dny má pršet, sice se má ochladit, ale myslím, že pak za 14dní Syllit bude tak akorát... Lída |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 27.2.2015 Mám od souseda nějakou starší americkou odrůdu (podobnou Izabelle) už několik let, protože ji není potřeba stříkat. Zraje v polovině září, menší červenofialové hrozny s velkými bobulkami prakticky bez semen. Lída |  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.2.2015 Kuky, na naší straně HK jsou jehnědy sice natažené, ale neprášily ani včera ani dnes, ať jsem s nimi klepala, jak chtěla . A angrešt také ještě vůbec nic... Lída |  | Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015 Dobrá knížka o pěstování zeleniny je starší "Zelenina na zahrádce" od Antonína Dolejšího. Je v ní základ. Lída |  | Červený rybíz Karlštejnský úrodný - máte někdo?, 21.2.2015  Fotku Karlštejnského přikládám. Lída
|  | Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015 Dejte si do vyhledávače keře (+ požadovanou výšku) a vybírejte, co se vám líbí - do sázení je ještě času dost. Opravdu je hezčí míchaný plot z různých keřů, je pořád jiný celý rok a i ptáci ho mají rádi. Pokud nemáte vysloveně stín a jíl, poroste... celý příspěvek > |  | Jaká kvetoucí trvalka do severovýchodního pokoje?, 19.2.2015 Brambořík, lopatkovec (spatiphyllum)? Lída |  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 18.2.2015 Pro PP - ono se to zase zařadilo jinam... Tím "SAT 7"jsem myslela tenhle odkaz http://www.amet.cz/kaderavost.htm, co dal p.Standa a vy jste psal, že mapu sledujete, na to jsem odpovídala... Ta "7" jsou teploty nad 7°C...
Jinak zatím stříkat... celý příspěvek > |  |
|  | Lilie - zimní nákupy, 18.2.2015 Lze je sázet hned, jakmile zem rozmrzne, takže bych je šoupla na záhon. Jinak uložit v rašelině do chladničky tak, aby mohly dýchat. Lída |  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 18.2.2015 No to je ono, říkám tomu SAT 7 ;-)) Lída |  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 18.2.2015 Místo prášení lísek se lze řídit zelenými špičkami půpenů na angreštech, nebo portálem SAT 7 ;-)) Lída |  | Mulčovací kůra k růžím, 17.2.2015 Pokud dáte k růžím klasickou mulčovací kůru, je třeba je víc dohnojit dusíkatým hnojivem. Lepší je použít speciální "mulč.kůru k růžím", která neváže dusík. Osobně ji nedávám, navíc růže mají rády pravidelně kypřenou zem, což skrz mulč.kůru pořádně... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2015?, 16.2.2015 já ano, ale jak to je správně, musí říct vinaři. Lída |  |
 |
|
|
|