|
Příspěvky uživatele - 88.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Komule davidova, 2.9.2009 Všechny moc zdravím, tak jsem se konečně dočkal i já, včera jsem je telefonicky objednal u zahradnictví - Tomáš Petro - a dnes ráno mi došel poštou balík, všechny rostlinky jsou v dobrém stavu , jsou krásně zakořeněné, vše bylo dobře zabaleno,... celý příspěvek > |  | Komule davidova, 1.9.2009 s tím stříháním je mi to jasné a ráda mi pomůže maminka ,, ale i tak děkuji za radu a vaši nabídku,, dnes jsem je obědnal tak snad to bude v pořádku,,, určitě se zde rád podělím o zkušenosti se zahradnictvím od kterého to příjde a... celý příspěvek > |  |
|  | Komule davidova, 1.9.2009 Dobrý a krásný den paní Hanko,, moc děkuji za vaši radu a nabízenou pomoc,, právě dnes před chvílkou jsem je obědnal a tak čekám co z toho vzejde. děkuji za pomoc a mějte se krásně,, zdenek |  | Komule davidova, 31.8.2009 děkuji za vaši radu a pravděpodobně se je někde pokusím zakoupit,,, snad budu mít štěstí stejně tak jak se zadařilo i vám,,, děkuji a hezký den,, zdenek |  | Komule davidova, 31.8.2009 do katalogu seiberz jsem nakouknul, tam je nemají,, ale i tak vám děkuji za radu a povzbuzení,, zdenek |  | Komule davidova, 27.8.2009 Dobrý den,, moc rád bych si chtěl pořídit komule davidovu, přišel jem na ni teprve letos o prázdninách někde na internetu a moc se mi líbí její odstíny, vypadá jako šeřík, ale přitom kvete déle a všichni píšou jak nádherně voní,, našel jsem si i... celý příspěvek > |  | Nože do sekaček - materiál, 14.12.2007 Ale no tak. Tvrdokov na sekačku? Ten se hned vyštípe. Nejrozumnější materiál na nůž sekačky je 12050, 12060 popř.14220. Nejprve obrobit (vyvrtat, udělat ostří, zohnout atd.) pak nechat zlepšit na nějakých 1100 N/mm2. Svépomocí to doma... celý příspěvek > |  | Teplota výfukových plynů, 29.11.2007 Kolem 60°C |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 27.11.2007 Mám zkušenosti pouze z rotačního kult. "litina". Myslím, že pro obsluhu bude lehčí nesený, ale jen na takovém pozemku, kde máte hodně místa na manipulaci. Rotávátor "litina" otočíte na pětníku. Osobně jsem místo radličky namontoval kouli ze... celý příspěvek > |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 27.11.2007 Konkrétně pro lištovou sekačku z originálního příslušenství Agzat, tam zůstávají origo kola.Sekačka se napojí na přední výstupní hřídel. Tato kombinace zajištuje vysoké "teréní" schopnosti celé sestavy. Ideální na sečení šikmých břehů. Ve... celý příspěvek > |  |
|  | Pohon pojezdu bubnové sekačky, 26.11.2007 Jen pro upřesnění. Jedná se o jednobubnovou sekačku dakr s motorem Agzat. |  | Pohon pojezdu bubnové sekačky, 25.11.2007 Dobrý den,
Nevíte prosím někdo, jak jsou funkční bubnové sekačky, které mají pojezd řešen pastorky, které jsou přitláčeny na nafukovací pneumatiky? Je to dřívější model od Dakr. Jedná se mi hlavně o účinnost tohoto pojezdu. Jestli se... celý příspěvek > |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 25.11.2007 Jestli se někdo z Vás rozhoduje mezi Vari a Agzat, tak dopuručuji jednoznačně Agzat. V obci máme tři Vari a dva Agzaty. Co se týká spolehlivosti a obsluhy je agzat o poznání výše. |  | Jikov, 15.9.2007 Dobrý den. Mám problém s motorem JIKOV (z řady 14-). Nedávno jsem ho čistil, ale jen zvenku. Odmontoval jsem nádrž a pár krytů. Vše jsem vyčistil, poskládal zpět, vyměnil olej ve filtru, nalil nový benzín a myslel jsem, že vše bude v pořádku...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|