|
Příspěvky uživatele - 11.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadí rostlinám líh?, 7.11.2012 Je to něco mezi trubkou a hadicí - je to z poměrně pevného plastu, ale ještě se to dá trochu ohýbat. Průměr je asi ten jeden palec. Vyfukovat jsem to zkoušel a část toho opravdu ven jde, nějaká ale voda tam zůstane a při dalším vyfukování to už... celý příspěvek > |  | Vadí rostlinám líh?, 6.11.2012 Je to jen jednoduchá, cca 20m dlouhá plastová hadice s Gardena koncovkou na každém konci. Kupovat pro její vyfukování kompresor, který se použije 1x ročně mi přišlo jako kanón na vrabce, proto jsem chtěl zvolit jednodušší řešení. Pokud s tím dle... celý příspěvek > |  |
|  | Vadí rostlinám líh?, 6.11.2012 Používáme na zalévání trávníku a květin plastovou trubku zahrabanou v mělké hloubce do země. Teď před zimou bych rád zajistil, aby v ní nezamrzla voda a nezničila se. Můžu do ní nalít nemrznoucí kapalinu nebo líh, když pak na jaře trubku propláchnu?... celý příspěvek > |  | Identifikace škůdce v trávníku, 20.8.2010 Děkuji za informace, zkusím to s kočkou povalečkou domácí a pokud nezafunguje, přijdu si pro další rady :-) |  | Identifikace škůdce v trávníku, 19.8.2010 Děkuji za radu, zkusím povolat kočku. Hrozí u hraboše ohryzávání kořínků rostlin? Máme tam malý ovocný stromek a nějaký rybíz a podobně, ale zatím jsem nepozoroval, že by hrabal až k nim.
Je možné, že to není hraboš, ale hryzec? Žije hryzec také v... celý příspěvek > |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 28.5.2010 Jak vám to dopadlo? Už máte nějaký závěr? |  | Terasa ze zámkové dlažby - voda, 20.5.2010 Děkuji moc za odpověď, ačkoliv mne samozřejmě nepotěšila. Problém tedy pravděpodobně nemá řešení a zbývá jen čekat, co udělá terasa v zimě. |  | Terasa ze zámkové dlažby - voda, 19.5.2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s vodou v případě terasy ze zámkové dlažby. Dlažba je položená bez betonování jen na šterk a písek, pouze okolní obrubníky jsou zabetonované. Je zámková dlažba položená bez betonování... celý příspěvek > |  | Identifikace plevele v trávníku, 29.9.2009 Děkuji moc za odpověď. Možná se ptám hloupě, ale má tedy vůbec smysl tyto rostliny hubit postřikem, když jsou to rostliny jednoleté a stejně přes zimu zahynou? Teď na podzim už stejně vyrůst nestihnou, když už bude zima, nebo ne?
Pokud... celý příspěvek > |  | Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009 Děkuji za všechny rady zde i jinde, nakonec to snad přecejen zvládnu. Zatím jsem byl z trávníku dost nešťastný, protože se mi při jeho zakládání svépomocí víceméně pokazilo na co jsem sáhl, ale možná se to nakonec přecejen naučím :-) |  |
|  | Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009 Dekuji za radu, ta prkna zkusim. |  | Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009 Ne, to mne skutecne nenapadlo. Predpokladal jsem totiz, ze pokud ho nebudu zalevat, tak neporoste. Budu mit porad jen zrni zahrabane v zemi. |  | Zalévání nově založeného trávníku, 7.9.2009 Chci se zeptat, jak řešíte zalévání nově založeného trávníku. Vyseli jsme trávu a teď se snažíme udržovat hlínu mokrou. Kvůli nepravidelnému tvaru zahrady musíme zalévací rozstřikovač umísťovat na čtyři různá místa, což znamená několikrát denně ho... celý příspěvek > |  | Založení trávníku (na zapleveleném pozemku), 12.8.2009 Děkuji Vám za radu, líbila se mi asi nejvíce ze všeho, co jsem zatím našel. Zařídím se podle ní. |  | Založení trávníku (na zapleveleném pozemku), 3.8.2009 Vzhledem k tomu, že zakládání trávníků je zřejmě často pokládaným dotazem, a že většinu z nich zodpověděl pan Alí stejným stylem jako můj dotaz zde, nejde nyní vyhledávačem v diskuzích nic moc relevantního najít - najde se jen několik... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|