|
Koupe stihl ms 270, 10.10.2009 Uvazuji o koupi stihl ms 270.Rezal bych s ni drevo na vytapeni dvou rodinnych domu.Vetsinou probirka v lese.Stromy max.60cm prumer, ale obcas i nejake tvrde drevo.Taky pravidelne rezu svazane odkory, plus nejaka udrzba velke ovocne zahrady.
Bude... celý příspěvek > |
 |
Nemoc Švestek, 30.9.2009 Onemocnění švestek
Několik odrud švestek je napadeno suchou hnilobou a dá se říct asi 50% ctěl bych vědět co to může být a jak se tomu bránit. A stalo se mi to taky v loňském roce. Děkuji |
 |
|
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 25.9.2009 zdar to sem ja velky stavitel
jn.vypadato dobre.Ti cejni .Myslim ze bych mohl zkusit vyudit nejaky čerste ryby.To sem jeste nezkousel..
SYR : zJinak jestli muzu rict co se tyce syru.Nekdo psal ze pouziva sitko a do nej... celý příspěvek > |
 |
Drevo na údenie, 16.9.2009 Absolutne souhlasim.to sou kecy ze po dubu je maso horke nebo nejak znehodnocene... Uz udim nekolikrat a nikdy se mi nestalo ze by se mi to nejak nepodarilo.co delam? -dam do vyhrate udirny maso z horke vody a jeste ho osusim suchou uterkou.hlidam... celý příspěvek > |
 |
Onemocnění švestky, 13.9.2009 Onemocnění švestek
Několik odrud švestek je napadeno suchou hnilobou a dá se říct asi 50% ctěl bych vědět co to může být a jak se tomu bránit. A stalo se mi to taky v loňském roce. Děkuji |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.9.2009  mě vyšla stavba okolo 15 000 i s betonovým základem. |
 |
Bougenvilea, 21.8.2009 Prosim o radu kdy a jak mam zastrihavat Bougenvileu aby kvetla, jestli se ma ostrihat na podzim nebo az na jare dekuji za radu |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 19.8.2009 Diky No ja dotopim dubem. zatim udim jen kurata.(veprovy sem jeste nezkousel)Trochu sem zkousel syry (hermelin)ale nejvic mi jdou kurata.Proste to hlidam na75 a vysledek zarucenej.Potom jeste povarim na par minutek a je to Basta Kazdej kdo zkousel... celý příspěvek > |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 18.8.2009 Fotky sou aktualizovane na fotoalba.cz (pod nazvem stary udic). |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 16.8.2009 cau.zatim mam hodne dubu.Az dojde tak skusim sehnat neco jineho... Ale i tak se stim da v poho udit.Neni to tak jak vsichni pisou ze potom je maso stiplave a tak.Ja to nemam . No a ten neviditelny kour se da udelat tak ze proste vic otevres... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 16.8.2009 Cau .. proc vadi teply neviditelny z dubu? No ted mam jenom dub.Snad casem sezenu neco jinyho.Puvodne to bylo na topeni do pece.kdybych vedel tehda ze budu udit tak vemu neco... celý příspěvek > |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 15.8.2009 Tak panove a damy ted sem mel skutecne uspesny udici den :DSice se toho neudilo hodne ale vse co vyslo z udirny byla vyslovene delikatesa.Udim dubem (porad) a dneska sem delal zase kureci stehynka.Normalne namotane na (predem ohorelem) dratu (asi... celý příspěvek > |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 14.8.2009 Ha ha toz dik: D to ja vim ze to neni profi :D Jinac ono prave s topeniste sem max spokojen.Horsi to je s udirnou.Hlavne dvirka se docela prohly.Jinak vse je naprosto bez problemu.Zadne praskani dreva, Vse drzi.Plech okolo byl docela... celý příspěvek > |
 |
Stavba drevene udirny (amaterska), 13.8.2009 Uspech. Tak ted nemuzu aktualizovat fotky na fotoalbu pac sem vycerpal limit achych se mohl podelit o fotky. V prve rade bych chtel rict ze udirna napojena do kominu se da udelat a fungu je to bezproblemu.Bohuzel sem si musel pozirit svarecku protoze... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny na jedno použití, 11.8.2009 zdar: D a taky nechapu jak? na jedno pouziti.Tolik prace to da a pises na jedno pouziti.Snad ji budes pouzivat vickrat ne?? |
 |