|
Příspěvky uživatele - 49.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr kvalitní travní směsi, 12.8.2009 Houdaal, tak asi objednám "Okrasnou směs do sucha bez lipnice luční" V V 3/2.
Zde je složení je to OK? |  | Výběr kvalitní travní směsi, 10.8.2009 Houdaaal
děkuji za laskavost. |  |
|  | Výběr kvalitní travní směsi, 9.8.2009 Díky za vyčerpávající odpověď, ale na jejich stránkách jsem nenašel žádnou možnost zasílání směsí a o cenách nemluvě. I to je pro mne pochopitelně důležité.Dost dobře nechápu součinnost těchto dvou firem. Nevím komu ten Větrov a jak prodává. |  | Výběr kvalitní travní směsi, 9.8.2009 Tak zde to vidíte.Nemám možnost extra zalévat, proto směs do sucha. |  | Výběr kvalitní travní směsi, 9.8.2009 Nikdo neví? |  | Výběr kvalitní travní směsi, 8.8.2009 Chci koupit osivo z Uni Choceň na zahradu "parková směs- UNIPO UNI 2, je to pro sušší podmínky. Máte někdo zkušenost? Je to dobrá volba? Vypadá dobře? Nikdo po trávníku chodit nebude. Jen při kosení. díky |  | Vzdálenost keřů od plotu, 2.6.2009 Zatím jsem nepochopil, jak tedy zasadit habr daleko od plotu, abych ho mohl stříhat z obou stran. dík |  |
 |
|
|
|