|
Příspěvky uživatele - 102.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
angrešty, 1.3.2007 RemErka nevím, ale RemArka mají na www.fytos.cz - optat tam |  | Bezplísňový angrešt, 1.3.2007 Bezplísňový nebo bez padlí ? Jako odolné proti padlí jsem našel Pax, Remarka, Invicta (někdy též psaná jako Invikta). |  |
|  | Nasázel jsem kiwi, 1.3.2007 No, jsou to již tři roky co jsem zasadil pidi kiwi od pana Hejduka z Prahy. Mám ranou, poloranou a pozdní odrůdu a k tomu samce. Skutečně třetím rokem začali plodit a plody jsou dobré, ale nějak pomalu dozrávali a tak je trochu poničili mrazíky ...... celý příspěvek > |  | Re: Re: Sviluška na okurkách, 20.4.2006 Mám s těmi prevíty taky problém. Zkoušel jste někdo nasadit biologickou ochranu v podobě dravých vosiček a podobně ... tuším od firmy biocont? |  |
|
|
|