Příspěvky uživatele - 126.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor nejde do otáček, 14.6.2010
Tato oprava je taková, kdy se stav zlepší a nevíme čím. Ale mohl jste více dotáhnout šrouby a už to těsní, uvolnění nečistoty, vody a pod. Když změna nastala, tak byla něčím způsobena. Primer - sytič se před startem 3x zmáčkne, to je klasika.
Sekačka se sběrem do svažitého terénu, 26.7.2009
Nikdy jsem neslysel ani necetl, ze by nekdo pridrel motor u sekacky ve svahu. Sam mam takova mista, kde se ani neudrzim a sekacka se po vrstevnici prevraci. Sekani resim stylem vyjet nahoru a pak couvat. Problem je v tom, ze se sekacka zahrabava a... celý příspěvek >
Poznam podle nejakych indicii chudou smes?, 27.6.2009
Jsem s tim Partnerem velmi spokojen. Odhadem jsme spolu stravili 600 hodin. Jeste ted po deseti letech se da koupit za 7500,- a nevim jestli se oprava vyplati. Znamenalo by to jiste pretesnit a nevim jak jsou na tom loziska, spojka ma unavene pero,... celý příspěvek >
Honda GCV - DOV, 24.6.2009
Tak napište tribotechnikům, oni Vám to určitě vysvětlí, já jsem si to ověřoval jen na zastoupení Stihl, HQ, Dolmar, Exel, Jonsered, BS už jak zde byla první diskuze. Je zajímavé, že se všichni vzácně shodli. Asi je to tím, že nejsou tribotechnici a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika