Motor nejde do otáček
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 79.224 (?), 18.5.2010 20:41, zobrazeno: 69028x
Jedná se o křovinořez CG 260A. Motor jde nastartovat, běží klidně, ale nejde vytočit, je jako by se dusil i na plný plyn. Volnoběh je klidný. Při přidání plynu jde asi na polovinu potřebných otáček a do vyšších nejde nijak vytočit. Palivo jde do karburátoru normálně. Šroub bohatosti reaguje. Poradí někdo co dělat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 136.51 (?), 13.6.2010 11:47
Mám úplně stejný problém. Druhá sezona a blbne. Nechtěl naskočit. Po zimě jsem neprve stříknul pod svíčku aby naskočil. Potom chytal normálně, ale nejde do otáček. Vzpomínám si, že mi to začal dělat už na podzim, ale neřešil jsem to. Ani jsem nenašel, kde se dá řídit směs. Krom sytiče to asi nemá běžně uživatelsky dostupné seřizovací prvky. Pročistím karburátor a uvidím. Jirka.
|
|
|
|
|
|
|
host - 47.22 (?), 27.4.2013 23:18
Já mám jiný problém u tohoto křovinořezu CG260A, a to tento, nesnadno jde nastartovat, trápím se startováním minimálně 20-30minut, pokud naskočí, pracuje zhruba půl hodiny, poté sám od sebe zhasne, na volnoběh běží sotva pár minut, a již se nedá znovu nastartovat, čistil jsem sítko na hadičce v nádržce paliva, v zimě byla nádržka prázdná, vzduchový filtr je čistý
|
|
|
|
|
|
|
host - 136.51 (?), 13.6.2010 14:39
Problém už jsem vyřešil. Karbec jsem rozepral, profoukal a složil. Nic podezřelého jsem nezjistil, ale mám dobrej pocit. Nejvíc si myslim, že má vliv na chod motoru to, že jsem pod karburátorem našel takovou průhlednou baňku, plastovou a ta byla prázdná. Slouží zřejmě na načerpání paliva. Po promačnání a naplnění šel motor dobře. Myslím, že rozborka karburátoru nebyla nutná :-) Jirka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.30 (?), 23.8.2010 15:53
Mám podobný problém, motor naskočí a zhasne, svíčka je mokrá a když startuji dále, stříká benzín z výfuku a i teče z čističe vzduchu.Když vyčistím svíčku, vše se opakuje, nastartuje,zhasne atd.Vyměnil jsem oboje těsnění od karbecu, ale problém pokračuje.Propláchl jsem karbec technickým lihem a nic.Děkuji za rady od Vás.B.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.30 (?), 23.8.2010 16:31
nezkusil, co musím rozdělat, abych se k tomu dostal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|