|
Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009 Pro hosta Vili
Můžete prozradit, jak jste se dopracoval k té zemině?Jak to, že tam nemáte téměř žádný plevel?Já když nechám pár dnů záhony bez projetí škrabkou, tak mi na nich vyrazí spousta plevele, takových polehavých šlahounů s malými lístky,... celý příspěvek > |
 |
Jaké tyčky k rajčatům?, 8.6.2009 Pokud si myslíte že rajčata budete pěstovat ještě několik desetiletí tak je možno koupit dráty do betonu, roxor.Jsou hrbolaté, ůvazky drží.Průměr bude stačit 12mm.Pepík |
 |
|
 |
Topinambura?, 19.5.2009 Dá se jejich rozrůstání zamezit položením linolea jaku u malin???Děkuji |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 Řežu tehdy, když mám čas, alespoň jádroviny.Odříznutí ohnuté větve se zelenýmí jablky je drastické, ale na větvi bez plodů nemohu předvídat, jak se ohne.pepík |
 |
Co pod pletivo?, 14.5.2009 Nic.Čas od času hrábnu pod pletivo kosou. |
 |
Meruňka - opad plodů, 13.5.2009 Pokud byly do velikost hrášku-stříkal jste proti pilatce?Pepík |
 |
Cernani a krouceni listu, 7.5.2009 Mám něco podobného na odrůdě Boskop Glory.Okraje listu se svinují k spodní straně.List je oblý, bez hrotů.Stříkal jsem před rašením Sulikol K, při cca 10cm výhoncích Sanmite.Uvažuju přes víkend Dithane proti plísni a černé skvrnitosti???Je po... celý příspěvek > |
 |
Meruňka - Baycor, 24.4.2009 Někde v dikusi o slivoních je na moniliový úžeh doporučen přípravek Horizon, stříkat do květu.Infekce má prý pronikat přes květy.Pepík |
 |
Postrik proti pilatce, 10.4.2009 Také Decis Flow-máte zkušenosti?Pepík |
 |
Nejzdravější ovoce, 8.4.2009 V pořadu "Uvolněte se prosím" byl nedávno hostem Jana Krause pán, kterému bylo tuším přes 90 let.Byl v obdivuhodné kondici, jak fyzické, tak duševní.Tento pán jako nejzdravější jídlo preferoval prorostlý bůček!! Hezký den přeje Pepík. |
 |
|
 |
Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 8.4.2009 To.že aktinidie obsahuje obrovské množství vitamínu C je sice hezké, ale k čemu je to dobré?Člověku stačí na den určité množství Céčka.Přebytky si nikam do zásoby neuloží, maximálně se osype kopřivkou.Mám na zahradě 3+1 kousků aktinidie, nyní 3.rok,... celý příspěvek > |
 |
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 26.3.2009 Můžete upřesnit to vápnění?Děkuji.Pepík |
 |
Roubování třešně, 2.3.2009 Co se stane, když zkusím kopulací spojit jednojetý roub s dvouletou podnoží?Díky.Pepík |
 |
něco pro fajnšmekry, 26.2.2009 Mrkněte na tuto stránku.
Hezký zimní den přeje Pepik. |
 |
Ontario, 23.2.2009 Mám poměrně mladý stromek Ontaria /do 10 let/.Letos jsem díky teplému podzimu nechal jablka pěkně vyzrát, sklízel jsem je s černými jádry.Nyní je jíme a chuť mně potěšila.Přijemně nakyslá, týden za týdnem se lepší.Dužnina zdaleka není tak hrubá jako... celý příspěvek > |
 |