|
Příspěvky uživatele - 159.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže, kterou sázel můj táta, 8.7.2009 Zdravím Lído, podle té nové fotky bude D. Of W. dobrá trefa. Na těch za deště působila světleji a perleťověji. |  | Růže - jméno?, 7.7.2009 Přihodím další tipy: Zdá se mi velmi podobná 'Parure d´Or' a nebo zářivé barvu měnící 'Banzai 83´'. U obou nemá p. Žlebčík na ruze.wi ideální fotky, tak raději porovnávejte s Helpmefind, tam je fotek přehršel a ukazují všechna stádia... celý příspěvek > |  |
|  | Rozmnožování ruží, 7.7.2009 Ježíši tak to promiňte, snad jste se neurazil. Nějak jsem si Vás spojila s Vaším jmenovcem ing. Milošem Vysloužilem přes krajinné inženýrství, tak se moc omlouvám pane doktore. |  | Historicke ruze, 7.7.2009 Zdravím Honey,
Rosa sericea Pteracantha nebo také Rosa omeiensis Pteracantha patří ale spíše mezi růže botanické, neboť je to divoká růže objevená v západní Číně. V našich českých zemích se jí daří bez problémů. Pravděpodobně jste jí neviděla... celý příspěvek > |  | Rozmnožování ruží, 7.7.2009 Zdravím pane inženýre, zkusím to vyjmenovat jen heslovitě (právě odcházím na zahradu očkovat)... Mimochodem diskuze pravokořenná versus očkovaná jsou letité a nikdy nekončící, obě varianty mají mnoho příznivců i odpůrců a všichni mají částečně... celý příspěvek > |  | Růže, kterou sázel můj táta, 6.7.2009 Zdravím New Dawn, napadá mě (bez záruky), že se vaše růže velmi podobá kultivaru 'Mischief' (McGredy 1961). Pro ten je typická pevnost a trvanlivost rozkvetlého květu se zkadeřenými okraji (odtud název "rozverná"). Začíná jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|