Příspěvky uživatele - 159.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže, kterou sázel můj táta, 8.7.2009
Zdravím Lído, podle té nové fotky bude D. Of W. dobrá trefa. Na těch za deště působila světleji a perleťověji.
Růže - jméno?, 7.7.2009
Přihodím další tipy: Zdá se mi velmi podobná 'Parure d´Or' a nebo zářivé barvu měnící 'Banzai 83´'. U obou nemá p. Žlebčík na ruze.wi ideální fotky, tak raději porovnávejte s Helpmefind, tam je fotek přehršel a ukazují všechna stádia... celý příspěvek >
Rozmnožování ruží, 7.7.2009
Ježíši tak to promiňte, snad jste se neurazil. Nějak jsem si Vás spojila s Vaším jmenovcem ing. Milošem Vysloužilem přes krajinné inženýrství, tak se moc omlouvám pane doktore.
Historicke ruze, 7.7.2009
Zdravím Honey, Rosa sericea Pteracantha nebo také Rosa omeiensis Pteracantha patří ale spíše mezi růže botanické, neboť je to divoká růže objevená v západní Číně. V našich českých zemích se jí daří bez problémů.  Pravděpodobně jste jí neviděla... celý příspěvek >
Rozmnožování ruží, 7.7.2009
Zdravím pane inženýre, zkusím to vyjmenovat jen heslovitě (právě odcházím na zahradu očkovat)... Mimochodem diskuze pravokořenná versus očkovaná jsou letité a nikdy nekončící, obě varianty mají mnoho příznivců i odpůrců a všichni mají částečně... celý příspěvek >
Růže, kterou sázel můj táta, 6.7.2009
Zdravím New Dawn, napadá mě (bez záruky), že se vaše růže velmi podobá kultivaru 'Mischief' (McGredy 1961). Pro ten je typická pevnost a trvanlivost rozkvetlého květu se zkadeřenými okraji (odtud název "rozverná").  Začíná jako... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika