|
Příspěvky uživatele - 6.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké rostlinky jsem si to vypěstovala?, 29.6.2010 To třetí by mohla být snad petúnie? |  | Slezová růže, 27.5.2010 Rez slézová, prý stříkat Novozirem N 50. Tak to vyzkouším, otrhávání listů už přestává stačit. |  |
|  | Kompostéry, 17.5.2010 Kompost ze začátku nefungoval, asi tam nebyly ty správné organismy, a přeházela jsem ho tak, že jsem tím malinkým okýnkem dole vyhrabala spodek a dala nahoru, což je otravné a pracné. Po roce se to chytlo a kompostuje, přehazovat se nemusí.... celý příspěvek > |  | Kompostéry, 16.5.2010 Nakonec jsem s kompostérem spokojená, i když ze začátku to bylo nic moc a muselo se to párkrát přehodit, tak dneska už funguje jak na reklamním letáku - nahoru strkáme materiál a dole padá hotový černý kompost. Ale zdá se mi, že je potřeba ho... celý příspěvek > |  | Co po čem, 4.8.2009 Hodně se toho dá najít, pokud si dáte do vyhledávače "zelenina, střídání plodin".
Obecně se nemá dávat stejný druh po sobě, nesmí být ani příbuzné. Jsou na to různé tabulky. |  | Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009 Páni, přípravek je to na všechno - na rajčata, trávník i psí uši :)
Já se rozhodla, že chemicky ošetřovat nebudu, a případně prostě rajské koupím v obchodě. Na rozdíl od profesionálních pěstitelů mám tuhle možnost volby. Naplácala jsem na to BioAn a... celý příspěvek > |  | Mléko proti plísni na okurkách, 26.6.2009 Prodává se přípravek proti plísním - Bioan. Obsahuje mléčný albumin a kasein, docela to i hezky voní. Tak asi na tom použití mléka proti padlí něco bude, ale nejspíš to mléko ze sámošky nemá to správné složení.
Já okurky nerada, proto je nepěstuji,... celý příspěvek > |  | Vodní želva v zahradním jezírku, 18.6.2009 Vodní želvy musí dýchat, ne? Tak nevím, jestli zimují v bahně. Ale dají se přes zimu uskladnit v lednici, fakt :) Ne v mrazáku, jasně. Nebo dát do akvárka a přezimovat bdící. Prý spousta lidí, co si pořídí malou želvičku, neví co s ní, když to... celý příspěvek > |  | Popínavé jahodníky, 15.6.2009 Jasně, je to ptákovina a podvod. Jenže tchýně prostě naletěla, koupila je, jahody plodí, tak jak s nima naložit co nejlépe? Mám je pěstovat jako převislé - asi tedy nechat na šlahounech vytvořit další rostlinky - nebo mám šlahouny odlamovat? Už se... celý příspěvek > |  | Popínavé jahodníky, 15.6.2009 Tak opravdu, firma je to velice zábavná. Hned první odkaz ve vyhledávači mě pobavil, stížnosti a dotazy na firmu. Oni prodávají také velice drahé prášky na hubnutí, které nefungují, a prý někomu poslali omylem místo prášků jahodníky :) |  |
|  | Popínavé jahodníky, 15.6.2009 A popínají se někam? Tchyně jich několik koupila, tři mám, plodí, to jo, ale vypadají jako normální jahody. A vůbec, jak fungují převislé jahody, to mají stonek nebo jak? |  | Begonia semperflorens, 2.6.2009 Protože mi nikdo neodpověděl, když se begonie sázely, tak jsem to zkusila a celkem dobrý. Všechny jsou bílé, veliké listy. Ty kupované jsou drobnější. V podstatě jsem byla spokojená a příští rok zase použiji semínka z vlastních rostlin. |  |
 |
|
|
|