Příspěvky uživatele - 238.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kde koupit, 27.2.2007
Přes 50 odrůd mají ve firmě Lukonbulbs , www.lukonbulbs.cz . Mám 3 od nich a pěkně rostou. Posílají i na dobírku.
Truhliky - a co v nich, 26.2.2007
A já někdy dám do středního truhlíku doprostřed stojatý muškát a na kraje polopřevislý. Líbí se mi červenobílá kombinace.
Česnek medvědí - Allium ursinum, 25.2.2007
Jak se používá? To jsou stroužky nebo nať?
Nákup - ovocných stromů?, 25.2.2007
Udělejte si výlet do Plzně. www.fytos.cz. Já se tam taky chystám.
Rozlehlá zahrada na skále, 25.2.2007
Bez a škumpa se hodně rozlézají, ty bych na zahradu nechtěla. A co weigelie, zlatý déšť a podobné keře a mezi ně stálezelené jehličnany?
růže - řez, 21.2.2007
Taky jsem o víkendu všechny růže ostříhala. Některé už měly několikacentimetrové výhonky. Ostřihala jsem i levandule a to co jindy střihám na jaře. Ale mám už taky všechno přihnojit, když to vyhání? Co budu dělat v květnu?
stříhání thůjí, 15.2.2007
Dát před zděný plot řadu thůjí mi připadá zbytečná nuda. Neuvažovala jste o řadě různě kvetoucích  keřů? K dostání je tolik krásných keřů, i stálezelených. 
žampiony, 15.2.2007
Podívejte se na www.jedlehouby.cz nebo www.osiva.cz, jsou tam podrobné návody na pěstování. Taky jsme měli podobný nápad, ale 10° C je málo. Žampiony chtějí kolem 20.
Jetel plazivý, 15.2.2007
Taky se nám po zahradě rozmnožil jetel.Před 2 lety jsem občas vzala dětské hrabičky a vyhrabávala a vytrhávala. Začala jsem na jaře a skončila na podzim.  Minulé jaro ovšem vyrašil jetel ještě víc než před rokem. Tak jsem si řekla, že je jetel... celý příspěvek >
odrůda Otava, 15.2.2007
Díky za rady, taky jsem probrala starší Zahrádkáře, jsou tam některé odrůdy dobře popsané.  Vaše jméno jsem tam našla často v pomologické diskusi. Ještě porozmýšlím a uvidíme, co seženu u zahradníka.
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 15.2.2007
Ano, gazánie má semínka jako chmýří, taky jsem je jeden rok vysela, vylezlo jich pár. Další roky už kupuji sazenice.
Co s růžemi?, 14.2.2007
Dneska jsem obešla zahradu a koukala jsem, jak jsou už růže narašené. Některé mají výhonky jak jindy koncem března. Tak jsem je ostřihala. Chystám se i na další keře, které se střihají na jaře.  Není to brzo ?  Je půlka února.
základní zásady po hobby pěstování sadby, 13.2.2007
V čem je lepší vysévat do perlitu než do koupeného výsevního substrátu? Co je vlastně agroperlit chemicky?
odrůda Otava, 13.2.2007
Díky za radu, ten Dezert je normálně k dostání u zahradníků? Ještě jsem o něm neslyšela. A co jablko Vanda? Chtěla bych najít na netu soupis co nejvíc odrůd jablek a porovnat je? Jsou nějaké takové? Kolik máte Vy na zahradě stromů?  
Prosba o radu jakou knihu či časopis kupovat., 12.2.2007
Já kupuji kromě Zahrádkáře a Naši krásný zahrady i Flora na zahradě, ten je něco mezi 1. a 2. časákem a je taky fajn.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika