Příspěvky uživatele - 238.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
katalog starkla, 30.3.2007
Já se Starklem nemám tak špatné zkušenosti. Mám od nich spoustu růží, trvalky, několik ovocných stromků i balkonovky. Několikrát jsem něco reklamovala/ bez problémů, aniž bych to posílala zpátky, mi poslali nové/. Ty rostliny na fotkách vypadají... celý příspěvek >
výsadba broskvoně, 24.3.2007
Včera jsem koupila broskvoň/Red Haven/, ale vlastně nevím, kam s ní. Nevadí jí sousedství meruňky/ 5 metrů/ nebo jí mám dát na druhý konec zahrady? Mám přidat do jámy odleželý hnůj? Díky za radu Ilona
Krokus, 22.3.2007
Asi bych je věnovala někomu, kdo zahradu má.
Kruh - vaše zkušenosti?, 21.3.2007
Nenechte se odbýt, ať Vám to pošlou znova. Já zrovna se Starklem nemám špatné zkušenosti. Asi 3x mi poslali něco jiného a po telefonátu mi to poslali znova,aniž by tošpatné chtěli zpátky. A vždy se omluvili. 
Odrůda rajčete, 21.3.2007
Jakékoli doma pěstované rajče je lepší než z hypru. Jestli chcete sám pěstovat sadbu, tak je mnoho odrůd - dobré je Tornádo, Tipo, Start, menší, ale sladké Bejbino,třešňová. Nebo žluté hruštičky.
muškáty, 20.3.2007
Taky tam někdy dávám kůru, teoreticky by se mohla rozložit.
česnekocibule, 14.3.2007
V televizi v nějakém pořadu/ Loskutákovi?/ ukazovali česnekocibuli. Znáte to někdo? Jak se to koupí?
jarní hnojení, 7.3.2007
Chystám se  pohnojit pomalu působícím hnojivem teď na jaře růže, ale i některé trvalky/ denivky/ a keře. Nevím,co je nejvhodnější- cererit, NPK, rohoska, granulovaný kravský hnůj? 
Paradajky, 7.3.2007
Mě už dokonce vyklíčily, ale není kam spěchat. Někdo je vysévá i koncem března. A oni to dohoní.  
je brzo sundat chvoji ze skalky?, 6.3.2007
Já letos ani nezazimovala, bydlím sice níž, ale malý mrazík už tomu neuškodí. A taky už mi tam leccos kvete. Včera už rozkvetl i malý botanický tulipán.
zahradní kala, 2.3.2007
Kala se dá pěstovat venku v květináči, chce  ale rašelinu a písek a hodně zalévat. Nesnášejí úpal.
semínka, 1.3.2007
Máte super rajčata. To přihnojujete již malé rostlinky?
Rozlehlá zahrada na skále, 28.2.2007
To si asi pletete veigelii a vistárii, veigelie je opravdu keř a nepotřebuje oporu. Do 4 metrů ale snad nedorůstá žádný z uvedených keřů.
Hnojení, 28.2.2007
Viděla jsem ho už minulý rok. Vyrábí ho Agro jako spoustu jiných hnojiv a substrátů. Je to 3 kilový igelit.pytel. Je k dostání určitě v Obi a podob.hyprech, u nás ho mají i v zahrádkářských potřebách. Není nedostupný.
Nákup - ovocných stromů?, 28.2.2007
Jaké nové švestky? Do teď jsem myslela, že švestka je jen jedna. Co Vy děláte s tím ovocem?...Mě to baví sázet a pěstovat, ale nebaví to pak zpracovávat.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika