|
Paw paw, 25.4.2018 Dobrý den, mohu se zeptat, kde jste koupil/a asiminu Prima? Cetla jsem, že musí být dvě a ráda bych kupila už kvalitu.
Děkuji |
 |
Slepice terorizují menšího kohouta, 18.4.2018 Tak špatné to zase není, kohoutek spolužití doposud ustál bez ztráty peříčka. Spíš ho prohání, než by ho klovaly nebo tak něco. Kohout je s nimi normálně ve výběhu a pokud ho některá chce prohnat, tak vyskočí na takovou stříšku, kam ty slepice (nevím... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajče přezimování, + chili Reiper + chili pyramid, 29.3.2018  foto
|
 |
Rajče přezimování, + chili Reiper + chili pyramid, 29.3.2018 Zdravím. zimování chilli i výše uvedených rajčat - bez závad. Rajčata jsem stáčel do květináče 4x. Thal jsem jak listy tak květní výhony - nic by z nich nebylo. Nyní mají rajské cca 80 cm 10 listů a 3 květenství z nichž nejspodnější plodí -... celý příspěvek > |
 |
Fíkovník Brown Turkey, 15.1.2018 Dobrý den. Mám chalupu na Vysočině, cca 600 m/m a chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušennosti s pěstováním fíkovníku i v takových lokalitách. |
 |
Rajče přezimování, + chili Reiper + chili pyramid, 29.12.2017  CR |
 |
Rajče přezimování, + chili Reiper + chili pyramid, 29.12.2017 Ještě foto chilli |
 |
Rajče přezimování, + chili Reiper + chili pyramid, 29.12.2017  Minulý rok jsem dal foto přezimující Carolina reiper. Letos jsem ji zase vyrýpl, dost silně ostříhal, dal do kýble a znovu na okno. Foto dnes, vše v poho. To samé s malou chilli Pyramid také v poho.
Moc rád zde čtu o brzkých výsevech rajčat... celý příspěvek > |
 |
Čekanka, semena Chorvatsko, 23.11.2017  Při dovolené na ostově Krk jme navštívili tamní supermarket. V rohu stojan se semeny. Vzal jsem si hrášek a pak pytlík nějaké listové zeleniny. Nebyl moc čas to pročítat a překládat. Doma jsem zjistil, že se jedná o směs různých druhů čekanek.... celý příspěvek > |
 |
Přezimování paprik?, 3.10.2017  Zimoval jsem tuto zimu na jižním okně v kanceláři chilli Carolina reaper. Mám jen jednu sazenici. Malinkaté papričky tvařila i v lednu. Na jaře šla do skleníku ale patrně dostala šok a násada plodů se opravdu zdržela a teprve nyní budu szbírat cca 6... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Paprika sušená kořeninová - mletí, 15.9.2017 Zadavatel - děkuji za info. Říkal jsem si že papr. musí praskat v ruce aby se dala umlít a přesně jak říkáte - vyndal ze sušičky, na šňůru a zavěsil a za dva dny byla zase zmačknutelná bez prasknutí. No - znovu a lépe
|
 |
Paprika sušená kořeninová - mletí, 15.9.2017 Zdravím.
suším papriku Hodonínskou vzpřímenou. Zkusil jsem poprvé a chuť je velmi zajímavá i za čerstva na vaření. Čím a jak prosím Vás kořenové papriky melete. Zatím jsem neměl tu čest .. Děkuji
Lukáš |
 |
Co pěstovat společně s rajčaty v květináči, 4.8.2017 Také jsem přemýšlel co dát do tunelového záhonu k jednotlivým tyčkovým rajčatům. Moc moc je mi příjemná vůně bazalky mezi rajčaty. Ale dle mého bazalkay nebude kvalitní vlivem hnojení račat - vyhnojím záhon, pak skvašené slepičáky. Bylince to... celý příspěvek > |
 |
Rajče keříčkové - pěstování jako tyčkové - nehoda, 4.8.2017 Zadavatel. Šejky jsem oporavdu trefil všechny. Jediné, jen a jen estetické, je různorodost tyčkových na záhonech. Ale taky to má něco do sebe. Vše zraje a jsem rád, že to nakonec tak dopadlo. Sweet ap. jsou báječné a zráli ještě dříve než... celý příspěvek > |
 |
Semaroch - jiný druh semen, 25.7.2017 Dobrý den, vyset semaroch, zaléván v pařníku semaroh, obtěžkán plody semaroh ALE né a né z červenat semaroh. Papriky jsou dlouhé 20 cm a široké u stopky 3-4 cm. Barva stále zeleninová světle zelená. Vypadáto spíše na záměnu osiva za Bělorožec.... celý příspěvek > |
 |