|
Nepravidelný trávník, 20.5.2009  Prosím o radu, jak mohu zlepšit kvalitu travníku uvedeného na fotu.
Trávník je rok starý, zavlažovaný a pravidelně jednou týdně sekaný.Je různobarevný a roste nepravidelně.Na některých místech je podle mých představ-hustý a tmavě zelený
Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Netradiční metoda řezu, 20.5.2009 A teď si představte že na ní svítí slunce. Množství které zadrží bude stejné. |
 |
|
 |
Jak namnožit tuji z řízků, 20.5.2009 To ano, ale pokud vim, pokud chcete zachovat vlastnosti thuje, jina moznost nez rizkovani neni (semenacek pry nema mnoho spolecneho s rodicem). Pravda, nezkousel jsem. Ale letos mam na jedne Thuja occ. Europa Gold spoustu sisticek, tak nejake... celý příspěvek > |
 |
Sázení keříčkových rajčat?, 20.5.2009 ANO |
 |
Největší vžité fámy na zahradě, 20.5.2009 Jedna asi pravdiva fama je ze 90 % problemov pri zalievani rastlin je spojena s prebytkom zalievky a nie s jej nedostatkom. Plati pre izbove rastliny. |
 |
Slimáci, 20.5.2009 Proboha lidi, jak vám to vysvětlit? Nepoužívejte vanish, který obsahuje toxický metaldehyd. Toxický prakticky pro vše, včetně vás. Nejlepší obrana je biologická-ježek, kdo může kačenky, sběr, udržovaná zahrada, případně pivní pasti. Pro bohaté... celý příspěvek > |
 |
Odrůda Burlat - máte zkušenosti?, 20.5.2009 plňe sohlasím, po 10letech závodú se špačky jsme to vyřešili pokácením. |
 |
Předělání studny na rezervoár dešťové vody, 20.5.2009 jistě by takový problém bylo možné řešit, jen by to nebylo levné a zdá se mi to poněkud samoúčelné. Navíc betonové skruže sice dobře vytvářejí výztuž stěn, ale mohou pracovat.
Jednoduše řečeno - pokud pro Vás není tento problém nějakou zvláštní... celý příspěvek > |
 |
Rhynchostylis a Catasetum, 20.5.2009 Dobrý den pane Vilíme,
pročítala jsem si Vaše úžasné příspěvky ohledně pěstování orchidejí a mám několik dotazů. Přemýšlela jsem, zda Vám nenapsat přímo na email, ale zase Vaše odpověd by mohla zajímat i další čtenáře.
Nejsem úplně začátečník v... celý příspěvek > |
 |
Elektrická sekačka nebo aku?, 20.5.2009 kupte značkovou, u elektrické to není velký výdej a neznačkové, ketré jsem měl možnost kdy vidět byly hrůzostrašné. |
 |
|
 |
Největší vžité fámy na zahradě, 20.5.2009 Ladislave, jistě by bylo zajímavější založit pro některá tvrzení vlákna, prostě proto, že je nelze paušalizovat. A zasloužila by si delší diskusi.
Podle mne se to jistě týká otázek F, H, CH - zde je konstatování složené z pravdivé části "... celý příspěvek > |
 |
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 20.5.2009 Elektrická sekačka s mulčováním je Gardena PowerMax 36 či 42E (mají různou délku listu, velikost koše a liší se i výkonem). Ten výkon je u všech modelů ale víc jak slušný, minimálně pokud jde o watáž. Někde jsem zachytil informaci, že do nich dávají... celý příspěvek > |
 |
Plesnivé jadřince?, 20.5.2009  Je jadřinec na obrázku plesnivý, nebo je to něco jiného?
Děkuji!
docs.ic.cz/jadrinec.jpg |
 |
Co je to za rostlinu?, 20.5.2009 No jo, asi to bude Aglaonema... |
 |
Výška půdy proti obrubníku, 20.5.2009 Také bych to viděl spíše na vytvoření jakéhosi žlábku ve tvaru "V" zasypaného třeba mulčem, než takové mimoúrovňové řešení. Ale to je věc osobního vkusu a posouzení funkce.
Navíc se tazatel v prvním příspěvku ptal, jak má trávník zarovnat... celý příspěvek > |
 |