Příspěvky uživatele - 253.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fiskars 2400, 13.5.2009
zdravím vás všechny, doufám, že se to tu už někde neprobíralo, ale zajímalo by mě jestli při sekání špalku když se narazí na suk (a těch suků máme dost) můžete špalek s fiskarsem otočit a praštit opačnou stranou, tak jak jsme to dělali kdysi s... celý příspěvek >
růže do živého plotu, 29.7.2008
dobrý večer, děkuji pěkně za vaše rady. rozhodla jsem se, že to s Händelem přece jen zkusím. byla to vlastně první kráska kterou jsem si vybrala, tak snad to půjde. doufám, že se za pár let budu moct taky pochlubit. tak ještě jednou děkuju a přeju ať... celý příspěvek >
ředkvička, 21.7.2008
děkuju pěkně a přeju hezký den
Sadové růže, 21.7.2008
dobrý den, děkuju mockrát za superrychlou odpověď. ještě vám napíšu odrůdy jaké jsem si objednala - Handel (nevím jak se píše přehláskované a), Don Juan a Alex von Huboldt a poprosím o radu jestli je dát k sobě jako nízký živý plot (na internetu... celý příspěvek >
Sadové růže neřezat?, 20.7.2008
dobrý den, skoro jsem nedýchala, když jsem četla všechny ty zajímavé příspěvky.  Já začnu se sadovými růžemi letos na podzim a ráda bych vás zkušené požádala o radu. stačí obyčejná zahradní půda nebo se musí nějak vylepšit a ještě jednu otázku.... celý příspěvek >
ředkvička, 20.7.2008
dobrý den, velmi mě zaujala ředkvičková diskuze a ráda bych se zeptala jak poslední přispivatel používá bílou netkanou textilii proti dřepčíkům.díky d
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika